TAUPO

2015-03-08 @ 08:53:43
AUSSIE ASIA TOUR
Halloj!
Efter Rotorua bar det av till Taupo, med ett stopp i Redwood forest. Vi var förvånansvärt lite bakis och tog en promenad på en timme inne det bar av till Taupo. 


Väl i Taupo han vi knappt komma fram innan det var daga att......... *trumvirvel* HOPPA FALLSKÄRM!! Och herre vad häftigt det var! När vi kom dit gjorde vi en säkerhetsbriefing, satte på oss overaller och sele och hatt och allt var det var, sen satte vi oss i ett litet litet flygplan och åkte 15 000 feet upp i luften (ca 5km!). Jag hoppade först, och det instruktören gjorde var att han satte sig på kanten och så kändes det som han skulle rätta till sig, men då föll vi! Vi fick typ 65 sekunder av fritt fall, och det var så himla coolt för man var rädd i typ 3 sek sen kunde man hämta sig och fatta vad som hände. Efter att fallskärmen fällts ut hade vi ungefär 5 min ner till marken med FANTASTISK utsikt! Så himla, himla cool upplevelse!Dagen efter var det dags för Tongarira crossing, en 19.4 km lång hajk mellan två berg. Vi gick ungefär 1000m upp/ner och det var jooooobbigt men också sanslöst fint. Ett av bergen vi gick vid var Mt Doom i Sagan om ringen. Lång dag, men väldigt häftig 😊


Sen hade vi två dagar till i Taupo, men då fick jag (Felicia) urinvägsinfektion och halsfluss samtidigt så det enda som hände var väl mer eller mindre att jag låg i fosterställning i sängen, ringde och grät till mamma och tvingade Nathalie att köpa chocklad var tioende minut.... Haha

Puss och kram!
F

KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!