VARNING FÖR BABBLIGT INLÄGG

2015-01-20 @ 15:42:09
AUSSIE ASIA TOUR
Hej alla fina!
Som rubriken avslöjar, känner jag redan nu att detta kommer bli ett högst babbligt inlägg! Men först, hallllåååå därute! Vilka ÄR ni? Vi ser ju att folk kollar in här varje dag men har 0 kommentarer. Jag fattar ingenting!? Snälla prata med oss så vi kanske får lite bloggpepp! Felicia bakom iPaden idag förresten! 

Vad händer i våra länder då? Nathalie har jobbat idag så jag gick på ensambio (två timmar SJÄLV! Det var underbart) och såg The Imitation Game. Herre vilken film - se sen! Det är en order. Gick hem och laddade ner boken bums för jag måste få veta mer mer mer!

På tal om böcker så läser jag ganska mycket, massor för att vara mer exakt. Bara på min iPad (iBooks ❤️❤️) och det är så himla smidigt för jag kan liksom ha ett biblotek med mig som inte tar plats. Jag har alltid älskat och läsa och har verkligen tagit tag i det igen, plöjer väl en bok varannan, var tredje dag numera och det är så himla mysigt och berikande. Läsadet tror jag kommer från att jag var liten, mamma gjorde bibblan till ett favvoställe och när jag var typ 8-12 år behövde jag inte ens mitt lånekort för biblotikarierna visste vem jag var ändå (mamma läser dock knappt en hel bok för att kvinnan somnar innan huvudet hinner träffa kudden - var fanns de generna när jag gjordes?? Mvh har insomnia) och min farmor skulle kunna öppna en filial till stadsbibloteket. 

Jaja, böcker var det. Har under den senaste veckan plöjt alla fem Maze Runner-böcker för det har hela tiden kännts som om det kommer en stor förklaring - spoiler: det kommer ingen stor förklaring. Hej bortkastad tid! Har i alla fall läst både 9,3 på rticherskalan och dyngkåt och hur helig som helst efetr och de var båda bra (speciellt den första) för att väga upp. Nu läser jag Katarina Gospics bok Den sociala hjärnan. Känner mig som en bebis pga språket hon använder men det är okej. Vad skulle jag komma med att berätta allt det här!? Vet inte ens. Kolla på The imagination game, läs inte Maze Runner men läs definitivt 9,3 på ritcherskalan. Dit kanske. 

Mitt älskade iBooks-biblotek med en del av de böcker jag hunnit läsa än så länge. 

Imorgon är jag ledig igen! Fyra dagar in ad nu sen väntar jobb jobb jobb jobb tills vi åker. Nathalie har housekeeping och de har mycket att göra så jag tänkte jag ska hjälpa till lite, sen blir det nog lagunen eftersom det ska vara vår sista soldag i Cairns, men bara tiden kan avgöra. 

Hoppas ni överlevt mitt babbel, 
Puss, FKOMMENTERA HÄR:
Postat av: Rebecka

Jag läser er blogg ju!! (Har också massa böcker nedladdade på iBooks, så jäkla smidigt). Fortsätt blogga det är jättekul att läsa :)

2015-01-22 @ 11:44:58

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!