SALT HOUSE MONDAY

2015-01-06 @ 12:09:32
AUSSIE ASIA TOUR
Hej allihopa!
En av de mest bestående sakerna här i Cairns är att på måndagar, så går man till Salt House. Salt House är en bar som ligger precis mellan centrum och piren, så precis vid vattnet. Det är en ganska fin bar som på måndagar har billiga drinkar, så på måndagar samlas alla backpackers där, haha. 


Precis innan vi gick hittade vi massa glowsticks som vi gick bananas med, klippte sönder och duttade på oss själva! Jag mitt smartass lyckades spetsa mig själv på flera ställen och märkte inte ens att min arm var helt blodig förän vi var framme på Salt House? Smart tjej alltså. 

Köksgolvet!


Vi, man ser inte hur glowstick-prickiga vi var...Bra jobbat....

Idag vaknade jag klockan halv tio för att byta säng till en nederslaf, läste i min bok och gick sen och handlade mat och saker för att laga min cykel. Min kompis Kiel och jag lagade cykeln (ok mest han) men det tog ändå 2,5h!! Skulle springa men hann liksom aldrig!? Tur ändå att jag har långt till jobbet så jag får lite vardagsmotion... Haha

Nu ska jag mura in min säng i lakan och lägga mig och läsa lite innan jag ska sova - jobb väntar imorgon!

Ha det bäst finisar! 
Puss, F


KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!