REGN!

2015-01-04 @ 13:13:18
AUSSIE ASIA TOUR
Hej! Idag har det regnat NON STOP! Det är ju regnperiod här i the wet tropics men så här mycket regnar det nog inte ens på ett år i Sverige!? När jag cyklade till jobbet kl 7 imorse så var det som atg kliva in i duschen!? Fick låna Nathalies regnjacka och ta med ombyte men jobbade ändå med blöta trosor (trodde inte att jag skulle bli SÅ blöt men stod ändå och kramade ur dem innan mitt skift började... ooops!). 


Sov 2,5 h när jag kom hem, för natten till idag var både jag och Nathalie ute! Jack, PJ's och Gilligans (barer/nattklubbar) hann jag med innan jag gick hem kl 01 för att sova. Hade tänkt låtsas att jag inte jobbade imorse och stanna ute hela natten men jag orkade helt enkelt inte. Nathalie hade tydligen trillat in ett par timmar senare men då sov jag redan gott 😊


Hayley och Neles sista utekväll! Vi firade med dubbeldrinkar... ❤️

Imorgon är min sista morgon innan jag får en och en halv dag ledigt - så pepp! Ska bli himla himla skönt. Hoppas på fint väder för jag har kanske fixat så vi kan få skjuts till en strand på tisdag! *håller tummarna*

Nu gosisar ska jag gå och lägga mig och sova! Ha det världsbäst! 

Puss, F

KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!