NATTBLOGG

2015-01-30 @ 17:01:00
AUSSIE ASIA TOUR
Hej!

Hade precis lagt ifrån mig telefonen för att sova (klockan är två här) när jag kände mig tvungen att ta upp telefonen och skriva. Började tänka på att jag måste tvätta och packa imorgon för att förbereda för att checka ut och åka och kände mig så jäkla vemodig, precis som för tre månader sen! 


VA!? liksom. Det är ju verkligen det ultimata tecknet på hur mycket ett hostel kan bli ens hem. Jag har nästan samma känsla (mildare såklart) inför att lämna The Jack som jag hade inför att lämna Sverige. Men på måndag börjar äventyret!!


Nu SKA jag sova, för om bara fyra timmar ska jag upp och jobba min sist frulle!

Puss och godnatt, F
KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!