MIN DAG IDAG

2015-01-05 @ 06:22:42
AUSSIE ASIA TOUR
Hej!
Idag jobbade jag bara morgon (lyx) och imorgon är jag ledig! Woho! Firade detta med att ta en redbull på väg till jobbet (07:10) och två kaffe väl där. Hejhej till koffeinrushen. Slutade kl 11, åkte hem, läste i min bok och gick sen till lagunen och åt sushi och läste mer i min bok. 
Sen började det regna ( ): ) så jag gick och köpte glass av Nathalie, åt den superduperfort (hann inte ens ta en bild!!) och nu har jag landat hemma i min säng igen. Bytte precis min tungpiercing till en kortare stav, känns helt sanslöst konstigt. 

Sorry farmor, fortfarande där 👌

Nu ska jag läsa ut den där boken,
Puss, F
KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!