Jag lever också!!

2015-01-13 @ 15:14:20
AUSSIE ASIA TOUR
Hej alla där hemma! 
Vill bara meddela er om att jag också är vid liv. Ska skärpa mig och börja skriva oftare. Här flyter det mesta på som vanligt. Jobb, jobb och lite mer jobb för både mig och Felicia. Det är dock lättare nu när vi vet att vi ska åka vidare snart. Tror bestämt att Felicia skrivit att vi bokat oss hela vägen ner till Brisbane samt över till nya Zeeland :) så kul!!! Är så taggad. Lämnar Cairns om 18 dagar! Nedräkning!! Vi ska glassa på som bara den :)


Idag har det inte hänt mycket. Vaknade lagom trött efter gårdagens bravader och släpade mig ner till lagunen, fick vänta ytterligare några timmar innan Felicia släpade ner sig dit också :) Äntligen har vi ju fint väder igen och det måste man ju utnyttja till fullo :) annars har det inte hänt mycket idag. 

Imorgon blir det mer jobb och för ovanlighetens skull är det jag som jobbar och inte Felicia!! Hon kanske får svänga förbi och käka glass. Nu är det dock dags för mig att sova. Godnatt, sov gott


KOMMENTERA HÄR:
Postat av: maria

Hej ni verkar ha det fint o vad sköt att snart vara på fler äventyr❤️👍😘

2015-01-13 @ 21:54:33

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!