HEJ ALLIHOPA!

2015-01-30 @ 05:53:40
AUSSIE ASIA TOUR
Hallå hallå hallå!
Nu har vi varit dåliga på att skriva igen! Det här med varje dag går ju sådär! Haha, men Vad har hänt sedan sist? Australia day! Vi gick ut, blev kalas och hade SÅ KUL!! Inte lika kul dagen efter när min kollega ringer tjugo över sju och undrar var jag är (började halv sju egentligen...). Eftersom jag vägrar lära mig av mina misstag gjorde jag precis samma sak i onsdags! Hann dock i tid den gången. 

Jag har jobbat varje dag hela veckan men imorgon är min sista dag på Steak on Lake. Smygtog lite bilder så jag kan visa var jag hänger på dagarna (ok mornarna och kvällarna). Här har jag alltså lärt mig servera, göra kaffe, frotha mjölk och blanda drinkar. Är ändå lite vemodigt att lämna fast jag inte kommer sakna att ställa klockan så här:


Jaja, nu ska jag försöka hitta Nathalie och sen kila till ovan nämnda job!

Puss och kram,
F


KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!