FREDAGEN DEN ANDRA JANUARI

2015-01-02 @ 13:46:26
AUSSIE ASIA TOUR
Hej! 
Nytt mål: skriva här lite varje dag. Vet ju hur värdefullt jag kommer tycka det är när jag kommer hem igen. Började dagen idag med att jobba frukost men fick gå hem en timme tidigare, så passet blev 6:30-10. Åkte förbi svenska butiken på hemvägen och åt en köttbullemacka ❤️❤️❤️ Såååå gott! Tillbaka hem till hostlet, sov i 40 minuter och mötte sen Nathalie på köpcentret där jag råkade köpa två nya svindyra (men åh så fina) bikinisar. Hur levde jag mitt liv utan en vattenmelonbikini liksom!?
Klockan fem började jag jobba igen, middag. Vi har varit busy på restaurangen den senaste en och en halv veckan och gått från att ha bara några gäster på en kväll till att ha åtta-tio gånger så många. Det är både jättekul att faktiskt jobba och ha något att göra men också tröttsamt på ett sätt det inte var innan. Att jobba delade turer är ju inte heller drömmen, men jag intalar mig själv att jag är här för att jobba och att det sociala hamnar i skymundan får liksom vara. Ska försöka ta vara på mig själv mer, sova på dagen även om det inte är kul och försöka äta i alla fall två gånger om dagen. Älskar mitt jobb - så kul att servera! Och tjänar bra så jag har egentligen så lite att klaga på, men efter massor massor massor av tidiga mornar så känns det bara som om en sovmorgon hade suttit bra! 

Nu ska jag sova, har officiellt hittat bästa musiken att somna till, mumford and sons! Åh återupptäckte dem häromdagen och har lyssnat non stop! Är ju ganska störigt att sova 8 i samma rum, folk som pratar folk som ramlar in titt som tätt så för mig är det sovmask och hörlurar varje natt! 

Sorry för babbblet men hoppas ni gillar det bättre än radiotystnaden!

Puss, F

KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!