DAGEN IDAG

2015-01-08 @ 15:24:58
AUSSIE ASIA TOUR
Hej allihopa!
Klockan är snart halv ett vilket betyder att jag ska upp och jobba om fem timmar... Suck! Men det är väl straffet man får efter fem kaffe och en redbull på en dag… 

Idag är i alla fall en mycket spännande dag för vi har bokat resor! Hela vår resa från Cairn ner till Brisbane är bokad, plus stopp på Magnetic Island, Whitsundays, Fraser och i Noosa. Känns så HIMLA skönt! Vi har också bokat vårt busspass i Nya Zeeland eftersom det var 50% på passen just nu. Snart bär det av! Det betyder också att jag måste berätta för min chef att jag ska åka, mindre pepp på det eftersom jag faktiskt tycker väldigt mycket om mitt jobb. 


På tal om jobb så sprang jag hem från jobbet idag! Min cykel är supersönder så det är gå/buss som gäller nu och jag tänkte att det var en bra idé att slå två flugor i en smäll och motionera för första gången på länge! 2,5 km är det och det var skönt att känna att kroppen fortfarande funkar efter alla liter läsk och all pasta. 


Jaja, nu ska jag stänga de stora blå och ge sovandet en chans till!

Puss, F


KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!