ATT LÄNGTA VIDARE

2015-01-14 @ 15:30:08
AUSSIE ASIA TOUR
Hej alla finisar!
Felicia som sitter bakom tangenterna idag! Idag har jag haft världens lugnaste, härligaste dag! Jag hade en ledig dag och trodde det var min sista innan en vecka med jobb (tyvärr ringde min chef och ställde in fyra av mina sju pass så nu har jag två till lediga dagar!). Jag vaknade strax efter tio, hade legat och läst till två så det var välbehövligt, satte på mig bikini och parkerade mig vid lagunen. Läste massor av sidor i min bok, kollade på några avsnitt av Big Bang Theory (guuuuud vad jag saknar serie-tittande!) och glassade i solen. Stannade där i ett par timmar innan jag gick till svenska fiket och åt lunch - våfflor. 


Begav mig hem till hostlet och läste ännu mer - alltså älskar livet när jag hinner läsa en bok om dagen! Nathalie kom hem sju, vi tog en drink och spelade spel och kraschade sen i sängen - och här ligger jag som vanligt och kan inte sova....

Jag längtar så himla mycket vidare nu! Cairns är varmt, fuktigt och folktomt. Staden som jag var så himla kär i har förlorat mycket charm och jag vill röra på mig, se mer, se större. Vakna på morgonen med en plan, något nytt att se. Åh - detta livet på resande fot lockar så mycket, och om bara några dagar ska jag få börja! Längtar så så så mycket! 

Även om den här resan kostar oss mycket pengar och mycket längtan hem ibland så vet jag att jag alltid vill kunna göra det här, resa och se. Jag kommer nog alltid leva för det här livet, där man alltid kan se något nytt och träffa någon som kan lära en något nytt. Både den här resan men framförallt min resa till USA som jag faktiskt kan se tillbaka har verkligen förändrat mig. Resa är fasen det allra bästa som finns. 

Ha en fin dag!
Puss, F

KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!