Att göra ingenting!

2015-01-18 @ 15:49:18
AUSSIE ASIA TOUR
Idag har vi gjort så mycket som ingenting! Ibland behöver man sådana dagar också. Gick upp vid ett och både jag och Felicia har varit strandade i sängen med pyjamas på oss tills det var dags att gå till våra jobb...vilket var vid fem respektive halv sju. Men men, skönt var det.

Hade tänkt sova men precis som de senaste fyra nätterna är det svårt. Både jag, Felicia och Kield (om det nu är så det stavas) har haft svårt att sova flera nätter i rad. Skumt. Men idag är det nog för att jag sitter och funderar så mycket på tusen miljarder saker samtidigt. Har insett att vi åker om två veckor och att väskan kanske redan är för liten...rensa! Men det ska verkligen bli både så otroligt skönt och roligt att åka. Vi trivs här, verkligen, men nu när det snart är dags känns det som en oändlig väntan.....snälla bli den första februari nuuu! Första stoppet blir magnetic Island och jag vet en sak jag ska göra där...glassa!! Njuta av att bara vara på resande fot. Inget jobb, inga måsten. Bara njuta för fullt! Wohooo!!!!

KOMMENTERA HÄR:
Postat av: Maria

Hej, låter härligt med en slappardag;)här är det kust nu snöigt och blåsigt o allt töar bort, trist ..ni har det säkert mycket bättre👍roligt att ni snart ska åka vidare , var rädda om er💕💕

2015-01-20 @ 17:34:27

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!