2015

2015-01-01 @ 02:33:59
AUSSIE ASIA TOUR
Gott nytt år allihopa! 2015 redan!! Jag är sååå redo för nytt år, för jag har ett så himla kul framför mig! Inte bara ska jag få se mer av Australien, Nya Zeeland, Fiji, Indonesien, Malaysia, Thailand och Laos, jag ska också ha så himla kul!! Detta är mitt första år som jag inte behöver gå i skolan och därför kan göra preciiiiis vad jag vill! Wohooo!

2014 var ett bra år! Jag pluggade och jobbade jätte jätte mycket under första halvan men har nu under andra halvan fått välförtjänd "semester" (om man kan kalla 60h jobb i veckan semester...). 2014 var året då jag tog studenten och sen tog luft under vingarna och tog mitt pick och pack till andra sidan jorden. Det är stundom superjobbigt att vara borta från min familj, mina vänner, min lägenhet(!), min valda ensamhet och mitt lilla inrutade liv, men mest är det ett äventyr.

Nyår firades lugnt då jag började jobba 6:30 imorse. Jag kom hem från jobbet kl 22, drack några drinkar sen strax innan 12 begav vi oss till esplanaden för att möta Nathalie som slutade kl 11:45. Vi tittade på raketer och sen gick i alla fall jag hem och sov. Jag och Nathalie jobbar om varandra så jag vet inte riktigt hur kvällen slutade för henne haha! 

Men hörrni, hoppas att 2015 blir ert bästa år och att ni får en fin start på det nya året! 

Puss, F


KOMMENTERA HÄR:
Postat av: Maria

Gott Nytt År🎉

2015-01-02 @ 13:03:15

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!