WAITOMO

2015-03-08 @ 08:50:30
AUSSIE ASIA TOUR
Halloj!
Efter Hot Water Beach bar det av till Waitomo för att gå ner i grottor som finns där. Vi var på en 5 timmar lång tur och det var bara vi två på turen - vi hade sån himla tur!! Hon som guidade var inte så himla många år äldre än oss och så var det en annan guidekille där som var i en intervjuprocess - så det var vi två och två guider (: Vi hade verkligen superkul!


Det började med att vi typ repellerade ner 35m ner i grottan. Väl nere satte vi oss och drack varm chocklad och kollade på alla lysmaskar. Så mysigt! Efter det åkte vi i badringar längst med grottorna och kollade på grottaket som såg lite ut som vintergatan. Så himla himla vackert! Eftersom det bara var vi två fick vi göra massor av bonussaker som att åka rutschkana, gå i lertunnlar, simma hela vägen till där grottan tog slut, klättra upp för vattenfall och hoppa ner från andra. Det var verkligen en häftig upplevelse! Som djupast var vi 65m under marken. 

Vi köpte bilder men tyvärr ligger de på ett usb som vi inte kan kolla på eftersom vi inte har dator 😔 Men de kommer tids nog!

Kram!
F

KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!