PAIHIA

2015-02-23 @ 09:28:38
AUSSIE ASIA TOUR
Halloj!
Nu om ett par timmar lämnar vi Paihia, eller Bay of Island som är det europeiska namnet (nästan alla ställen här har ett Mauri-namn och ett europeeiskt). Vi har varit här tre nätter nu!

Första dagen kom vi fram kl 14 och somnade typ 15 och vaknade fyra timmar senare... Ooops! Andra dagen åkte vi ut med en båt runt öarna här för att se vilda delfiner!! Såååå ballt!  Det finns alltid delfiner här som simmar in och ut ur viken. De hade även delfinungar med sig vilket var 1) Bra - delfinungar liksom!!!! Och 2) Dåligt - för vi fick inte simma med dem när de hade ungar. Vi hade i alla fall en fantastisk eftermiddag!


Igår åkte vi till Cape Rêinga, Nya Zeelands spets. Där möts Tasmnaska havet och Stilla havet. Vyerna var helt sjuka och det var så vackert!! På vägen tillbaka åkte vi sanbord, typ en halv surfbräda ner för sanddynerna. Så himla kul dag 😊


Sista stoppet var på Nya Zeelands mest kända fish and chippery med dagsfärsk fisk - om nom nom!Nu går bussen mot Auckland där vi ska vara en natt till innan vi åker mot Hot Water Beach!

Ha det toppiloppan!
F

KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!