På andra greyhoundbussen

2015-02-04 @ 02:36:33
AUSSIE ASIA TOUR
Jaha, nu sitter vi här igen. Andra greyhoundbussen för denna resan. Vår tid på magnetic Island har varit så bra. 

Första dagen la vi oss i varsin solstol redan klockan sju på morgonen. Så härligt :) vi har bara solat, badat och inte behövt bry oss om någonting. Dag två åkte vi till en av stränderna på ön, horseshoe bay, där de hade nät så vi kan nu även säga att vi badat ordentligt i havet :):)

Fint väder har vi också haft. Molnfri himmel med strålande sol båda dagarna. Dock vaknade vi hela sista natten av ösregn, åska och ett iskallt rum :/ det är lite molnigt ute idag. Hoppas vi får bra väder nu när vi ska ner och segla :)

Puss och kram!! 

KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!