NOOSA - STÄLLET ALLA HATAR UTOM VI

2015-02-19 @ 05:25:26
AUSSIE ASIA TOUR
Och sen var det dags för oss att åka till Noosa, ett litet paradis vi tyvärr inte fick se så mycket av då vi bara var där en natt. Det stoppade oss dock inte från att hitta på saker ändå. Vi gick till wollies och köpte mat...äntligen riktig hemlagad mat. Lagade lax, potatis och broccoli på ett annat hostel där Felicias kompis Elsa bodde, väldigt mysigt litet ställe. (För er som var med på förra resan så var det samma hostel som den sjukt fulla engelsmannen blev upptejpad i ett träd, haha). Efter det bar det av mot den lokala biografen!!! Fifty shades of Grey 😍 böckerna är dock mycket bättre än filmen!!!

Efter Noosa var det dags att åka vidare mot Gagaju bushcamp som vi hört så olika om. Två tjejer vi träffat tidigare tyckte att det var bra, resten hade bara hört dåliga saker om det. Att man sov med råttor, smutsigt och allmänt dåligt. Sämsta det gjort...men ni känner ju Felicia och Nathalie!! Självklart hade vi superkul hela vistelsen. Vi kom dit och ja det var ganska nergånget men vad kan man förvänta sig? Sjukt mysigt ändå. Vi bodde i en blandning av stuga och tält och sov i så sköna sängar. Våningssängar utan madrasser men med hängmattetyg. Kvällen spenderade vi med att laga mat, grilla, och umgås med de andra på campingen. Festade och nakenbadade i Noosa river (fanns hajar i den tydligen). Det var sjukt roligt...eller vad säger du Felicia?!? ;) 

Andra dagen paddlade vi kanot...6,5 km! Väldigt roligt och vi klarade oss utan att trilla i. Vi kom fram till en liten rastplats där vi åt lunch, badade och solade några timmar innan vi skulle paddla 6,5 km tillbaka också...vilket kändes som en evighet då vi hade motvind. Dock en väldigt härlig dag. 

Mindre katastrof...myggbett. Vi var i skogen. Säger bara, titta på Felicias ben och sedan på mina så fattar ni vad jag menar...kliar ganska stadigt.KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!