MAGNETIC ISLAND

2015-02-03 @ 08:42:32
AUSSIE ASIA TOUR
Vi har lämnat Cairns! (!!!!!!) Nu när jag skriver detta är klockan halv sex den tredje. Vi har inte wifi men jag tänker att vi får skriva inlägg allt eftersom och publicera när vi kan! Att lämna Cairns var vemodigt och SÅ SKÖNT. Som vi älskat och hatat den staden. Kl 12:25 på natten satte vi oss på bussen mot Townsville och Magnetic Island, där vi är nu. Himla paradisö det här. Det finns inte jättemycket att göra men vi har varit helt nöjda med pool och strandhäng 😊 Jag (Felicia) blev sjuk när vi kom hit, vet inte om det var solsting, uttorkning eller bara stress som släppte men jag fick inte behålla något jag åt, så gårdagen blev minst sagt lugn! Idag vaknade vi kl 9 efter 13h sömn (JAPP! vi somnade 20:00!) och sen åkte vi till Horseshoe bay för att bada i havet innanför näten. Nu ska vi gå och äta middag och ta en drink!


Livet på en pinne hörrni,
Puss! F

KOMMENTERA HÄR:
Postat av: Maria

Hej tjejer härligt att höra ifrån er, hoppas ni har det bäst. Skönt att du mår bra nu Felicia. Googlade på horseshoe bay ser fantastiskt fint ut👍var rädda om er många kramar till er båda💕

2015-02-03 @ 16:01:18
Postat av: mamma Tina

Hej gumman
saknar redan att prata med dig. Senaste samtalet slutade snabbt, så vi hann inte prata färdigt.
Vad spännande att ni är på väg!! Nu har ni fyra månaders semester framför er, njut!!!!!
Här är det lite kallare och det har snöat lite.
Nathalie, vi har fått din ansökan som jag förmedlar till mina kollegor.
Puss och kram ni fina unga kvinnor

2015-02-03 @ 18:10:38

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!