HOT WATER BEACH

2015-03-08 @ 08:49:27
AUSSIE ASIA TOUR
Halloj! 
Sitter på en buss mellan Hot Water Beach och Waitomo och skriver detta och har såklart inte wifi, publicerar när jag kan. Igår var vi i Hot Water Beach, andra stoppet med Kiwi-bussen. Vi åkte mer eller mindre direkt till Hot Water Beach från Auckland och checkade in på vårt hostel. Hostlet påminde så mycket om campingar och stuhbyar vi varit i i Sverige som små!


Strax därefter började vi gå mot Cathedral Cove, en 45-mimuters promenad enkel väg. Dagens motion - check! Cathedral cove var supervackert! Så vackert att en av Narnia-filmerna spelades delvis in där 😊 Vi badade lite, hängde lite innan det var dags att promenera tillbaka för att vara på Hot Water Beach lagom till lågvattnet. 
För gräva i Hot Water Beach måste man göra när det är lågvatten. Tyvärr var det väldigt blåsigt så det var svårt att gräva, men mest var det huuuur mycket folk som helst! Vi fick liksom inte plats. Det går inte att gräva på hela stranden, utan bara precis över den varma källan. Ändå så himla coolt ställe! Naturen är fantastisk! Vattnet på Hot Water Beach är liksom upp till 60 grader!

Det var vår dag i Hot Water Beach!
Ha det fint!
FKOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!