FRASER ISLAND

2015-02-19 @ 02:36:07
AUSSIE ASIA TOUR
Hej allihopa!
Skrev det här inlägget för några dagar sedan men precis när jag var klar försvann allt... såklart! Jag tänkte i alla fall berätta och bildbomba om våra tre dagar på Fraser Island. Fraser Island är världens största sandö och ligger utanför Hervey Bay. Vi åkte på något som kallas 'Tag Along Tour' vilket betyder att fyra 4x4 bilar körde efter varandra. Vi hamnade i en SVINROLIG bil med tre kanadensiska killar och tre andra svenska tjejer. Alltså, vi var definitivt inte snabbast eller smartast men vi hade verkligen roligast. Tog shottar när vi körde över de värsta guppen, lyssnade på gammal musik och hade det allmänt gött. 
Gänget! Bryce, Seth, Julia, Kirk, Emma, Nathalie och jag!

Vi bodde på ett camp, i tält och lagade all mat själva på en grill. Vi köpte SÅ MYCKET mat men hade ändå inget kvar sista dagen, oooops! På dagarna körde vi runt till alla sjöar på ön, och de var helt sjuka! I en sjö gick djupet från typ 10 cm till 2 meter på ett steg!? I den sjön bodde även 'pedikyrfiskar' som åt upp död hud på en. Kanske därifrån de hämtar fiskarna till alla span!? 


Vår lilla bil som vi klämde in oss i 😊 


Dessa bilderna är från 'Indian Heads' som är den coolaste och finaste platsen jag varit på i hela mitt liv. Där uppifrån var havet inte turkost, utan koboltblått, så häftigt. 1 - Lake McKenzie, en av öns mest kända sjöar. 2 - precis innan vi åkte tillbaka till Hervey Bay. 

Fraser är hittills den roligaste turen jag varit på! Så vackert och så KUL! Det var definitivt mer att göra än Whitsundays och vi hade en roligare grupp och bättre väder. 10/10! KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!