OM EN VECKA...

2014-10-21 @ 22:25:31
AUSSIE ASIA TOUR
Felicia:
Ja, nu är det mindre än en vecka tills det smäller! Jag sitter på jobbet och har vakennatt så risken för att detta inlägget blir flummigt är stor. 

Jag har i alla fall gjort klart det allra mesta. Adressändringen, packningen och flyttstädet är det enda som är kvar. Idag har jag både tagit min sista vaccin-spruta och dessutom köpt reselakan och plånbok. Jag har hämtat utt mitt nya ica-kort (ingen kostnad för uttag i utlandet woho) och ätit lunch hos min farmor med Nathalie (min farmor är lite rädd att jag håller på att bli koko pga piercingen så jag tror hon var tvungen att kolla att Nathalie fortfarande är okay 😂😉). 

Känslan inför att det bara är några nätter kvar hemma är rätt tom. Har inte riktigr sjunkit in än att det är så lite tid kvar tror jag, och framför allt inte att vi ska vara borta så himla länge... Vi får väl se hur det känns när vi landar på onsdag lokal tid! 

Ha det kalas! Puss och kram!KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!