FÖRSTA DAGEN I AUSTRALIEN

2014-10-29 @ 13:43:23
AUSSIE ASIA TOUR
Felicia och Nathalie: 
Nu ska vi gå och lägga oss efter vår första dag i Cairns. Vi landade vid fem på morgonen och var inne vid hostlet kl 7. Kl 8 fick vi lämna väskorna och då gick vi och åt frulle vid havet (lyxen på det!?). Kl 11 checkade vi in - snoooortrötta och skulle sova i någon timme. Sex timmar senare vaknade vi.... Ooops. Ner för middag (vi får middag på hostlet) och sen stack vi och badade i lagunen. 

Min utsikt från hostelsängen. Vi bor i ett 8 bed dor med två killar från tyskland, en brittisk tjej och en amerikansk tjej. 

Vid lagunen

Nu är vi precis hemkomma från en drink på stan och har snackat järnet med en av tjejerna som bor i vårt rum somjobbat i Australien innan - vi har fått jättebra tips!! Imorgon väntar en dag av fixande så nu ska vi sooooova!

Jo men en fladdermus i handfatet är väl lugnt!?

Puss och kram!
F&N

KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!