FELICIAOCHNATHALIE

2014-10-11 @ 13:00:00
AUSSIE ASIA TOUR
Vilka är vi som sitter och knappar bakom datorn? Här kommer en kort (ok ganska lång) presentation!
 
Vi heter Felicia Mellquist och Nathalie Sjösvärd och är födda på hösten -94. Vi föddes på olika orter men våra familjer har känt varandra sedan för alltid. Det är faktiskt Nathalies pappa Niclas och Felicias morbror Per vi har att tacka för vår vänskap. Under musikens guldår stod de bakom ett DJ-bås tillsammans och när Per sedan under olycksamma omständigheter gick bort började Niclas hänga med Felicias mamma och pappa. Några år (och fyra bebisar) senare var både familjen Mellquist och familjen Sjösvärd tillbaka i Karlskrona med två småtjejer på fyra år som snabbt fann varandra, och på den vägen är det. 

 
Vi har alltid varit bästisar, förutom under ett par år då Nathalie hade lite "diviga tendenser" och ett år då Felicia provade på en "kommunal bråkmakarskola". Vi har helt enkelt alltid följt varandra och hängt med varandra, man skulle kanske kunna säga att vi sitter ihop i höften. Bland våra vänner är vi liksom feliciaochnathalie. 
 
Vi har gått samma linje på gymnasiet, Samhällskunskap med inriktning Global Hållbarhet (Felicia gick året under Nathalie pga USA-utsvävningen). Nathalie älskar att dansa, resa, sjunga och är bara jävligt estetisk och duktig (Felicias anm.). Felicia tycker om att skriva, resa, se på film och läsa och är ganska dålig på att både dansa och sjunga. Vi kompletterar helt enkelt varandra bra. Nathalie är den som har massa försäkringar och vaccinationer och Felicia är mer den som glömmer att boka biljetter. Kompletterar varandra bra som sagt. Vi bråkar sällan men tjabbar ofta
, och är slående överrens om att vi kommer vara osams under den här resan mer än en gång. Vi har varit i luven på varandra fler gånger än jag kan räkna, men alltid hittat tillbaka till varandra. Det är det som känns så himla bra med att vi ska åka med just varandra, att vi vet att även om vi bråkar är vi ändå vänner. Vi känner varandra bättre än vi känner oss själva, vi har varit med på varandras ups and downs och vi har stenkoll på vad som funkar och inte funkar. Till exempel har vi regler för vad vi gör om vi börjar bråka, hur vi hanterar att pengarna tar slut, vad vi gör om vi inte får jobb och vem som roddar i vad. 

Vi är bästa bästisar helt enkelt, och vi vet var vi har varandra, därför har ingen av oss ens minsta oro för den här resan, för vi vet att vi i alla fall har varandra och att vi löser det mesta tillsammans. Låter så sjuuuukt klyshigt med klyshor är ju klyshor av en anledning, så det får vara så. 

 
Om ni trots detta inlägg har fler frågor, eller vill komma i kontakt med oss, kan ni antingen lämna en kommentar eller maila på feliciamellquist@gmail.com eller nathalie.sjosvard@gmail.com.

Puss!
Felicia och Nathalie
 

KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!