AT: CAIRNS, AUSTRALIEN

2014-10-29 @ 15:31:39
AUSSIE ASIA TOUR
Felicia och Nathalie:
Nu har vi landat!! Det har varit en låååång dag (dagar?) men allt har flytit på. Vi började resan på tågstationen hemma och har sedan åkt till köpenhamn, London, Hong Kong och nu Cairns. Det innebär att vi under en trettiotimmarsperiod inte varit i mindre än fem länder! Det är ju om något skrytbart. Vi har haft ganska långa mellanlandningar men inte tillräckligt för att lämna flygplatsen. På planen har vi båda lyckats sova 90% av tiden. Woho!


Nu sitter vi på flygplatsen i Cairns och klockan är 06:12 (publicerar detta så fort vi får wifi) och vi ska vänta in incheckningen som är kl 11. Summa summarum har vi haft en ganska långtråkig men okay dag(ar??) och allt har verkligen gått superspidigt. 

Puss och kram! 
F&N

KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!