AJ AJ AJ AJ

2014-10-16 @ 23:20:26
AUSSIE ASIA TOUR
Felicia: 
I förrgår slog jag slag i saken och bestämde mig för att göra något som jag velat göra ett tag, men som jag varit alldeles för feg för att faktiskt göra. Men tillslut, med mycket nödvändig uppmuntran från kompisar, gjorde jag det! Jag piercade tungan!
 
Haha, hör nu att det låter som jag gjorde västa grejen fast det bara är en piercing.... Men det var stort för mig! Känner mig sååååå modig!! Kan ju såklart inte låta blir att dokumentera detta här. 

Så, before and after:
Japp, full-fledged nörd med de här bilderna..
 
Är både äckligare, varigare och mycket mer svullet as we speak! Tvekis om jag hade gjort det om jag hade vetat att min diet skulle bli piggelin och isbitar eller om jag hade vetat att det skulle göra så rackarns ont efteråt! Skyller på Annie och Maja, mina eminenta kompisar som uppmuntrade, följde med och som också filmade, och mer än det svor på sitt liv att det inte gjorde ont. Sticket, nej, men resten? My ass att det inte gjorde ont!! (;

Roligaste är i alla fall farmors reaktion! Men du dom var så vettig!? Förstår inte hur man kan vara så dum! Ska bli sån där punkare nu? Men jag fattar verkligen inte varför? Vi kom i alla fall till slut överens om att solen har sina fläckar och att den går att ta ut i framtiden. Världens bästa (och roligaste) farmor!! ❤️KOMMENTERA HÄR:
Postat av: Casey

Sju

2014-10-17 @ 02:09:46

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!