3 DAGAR!(!!!)

2014-10-24 @ 00:27:08
AUSSIE ASIA TOUR
Felicia:
Nu börjar det verkligen, verkligen närma sig vår avresa! 3 nätter har vi kvar hemma och jag vet att mina tre dagar är fullproppade i alla fall! Idag har jag ätit hejdå-middag med min bror och mammas exman, och imorgon ska jag göra samma sak med farmor och hennes kusin. Lite vemodigt det där....

Imorgon väntar en sista tvätt, städning av kök och badrum så det inte är jättemycket att städa sen på söndag (jag drog verkligen nitlotten mellan mig och Nathalie som har egen lägenhet, MASSOR av jobb att packa ihop hela livet och få ner det i ett två kvadratmeter stort förråd!). Jag ska också passa två gullisar som jag är barnvakt åt ibland för sista gången innan jag åker! SÅ sorgligt att jag inte ska få se dessa söta små på ett halvår! Efter det väntar middag hos mamma och pack av det allra sista. 

På lördag ska jag jobba, snabbt till farmor för mat och sen hem och ha fest med alla mina kompisar! (Någon fyller också 20 på lördag och det är inte jag…). 

Sen på söndag är det städ som gäller, lämna över nycklarna till tjejen som ska hyra, sen ÅKER VI!!!! på måndag morgon! Aaaaaaah!

Puss och kram!
Felicia

KOMMENTERA HÄR:
Postat av: Lasse

Glöm inte att skriva innan ni lyfter :) och när ni landat & när ni....

Ha det superskoj!

2014-10-26 @ 22:33:50

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!