20 DAGAR

2014-10-07 @ 15:57:00
AUSSIE ASIA TOUR
Felicia:
Idag är det 20 dagar tills vi åker!! Är så orimligt pepp på allt kul vi ska få uppleva men också väldigt nervös. Det är onekligen en skräckblandad förtjusning. Det är mycket som redan är fixat men en del är kvar, och varje dag kommer vi på något nytt, och tiden börjar bli knapp. Idag har jag till exempel ropat in ett par (okej tre par) solglasögon på tradera (livsviktigt!) och skaffat Icabanken. Igår tog jag de första doserna av våra sista vaccin och senare i veckan måste jag ta mig till infektionskliniken och ta min sista spruta mot japans hjärnhinneinflamation. Jag tänkte att jag i dagarna också ska sammanfatta ett inlägg om alla förberelser vi gjort innan. Kanske kan hjälpa någon annan resenär där ute. 
 
Kommer ni ihåg när bloggen såg ut så här? 
 
Ett annat projekt är ju denna lilla blogg, min resedagbok på många sätt. Jag och Nathalie (som jag ska åka med - hon är officiell!) har funderat fram och tillbaka med hur vi ska göra för att spara vår resa, och jag tycker ju det är himla kul att blogga och hon hoppade snabbt på det tåget. Då kvarstod frågan, var? Efter om och men bestämde jag att jag ville fortsätta blogga just precis här, samla allt på ett ställe så att säga. Bloggen firade fem år i augusti och det känns kul att kunna kolla tillbaka på min resa till USA och det ska bli kul att ha mina kommande resor på samma ställe. Nathalie bestämde sig för att hon hellre bloggar tillsammans med mig här, snarare än att skaffa en egen blogg - jippie! säger jag!
 
Världens bästa oss ♥
 
Jag ska verkigen sträva efter att denna bloggen ska vara välskriven, rolig, innehållsrik och organiserad. Det där med välskriven och rolig får jag väl ta tag i under resans gång, men organisationen tänkte jag börja med. Göra om, fixa, göra denna lilla webplats till vår, för här kommer vi hänga mycket! Det blir nog dagens projekt.
 
Det är också kul att se att några av er är inne och tittar varje dag igen! Välkomna tillbaka ♥ Och hej till farmor, min allra trognaste läsare 
 
Puss och kram, Felicia

KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!