14 DAGAR + EXTRA KATTIGA SOLGLASÖGON

2014-10-13 @ 21:06:27
AUSSIE ASIA TOUR
Felicia:
Idag är det måndag och det betyder att det är exakt två veckor tills vi sitter på ett plan. Det är väldigt, väldigt vemodigt och spännande och läskigt och allt däremellan. Jag har haft lite panik över att inte ha 100% koll på allt, men samtidigt njutit SÅ mycket av att veta att jag om ca tre veckor går solbränd i klänning (:

Nog om det, och över till viktigare saker! Ni kommer ihåg att jag berättade om att jag bockade av den livsviktiga punkten solglasögon här om dagen? Idag kom de, mina extra kattiga 60-talsögon. Högst oklart om jag tycler om dem. SÅ länge sen jag tog en blogg-selfie :D


KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!