THE JACK BACKPACKERS

2014-11-02 @ 08:17:23
AUSSIE ASIA TOUR
Felicia och Nathalie:
Hej allihopa!! Long time no see! Som ni kanske märkt visade sig svårare att blogga än vi trodde. 1) bristande tillgång till wifi. 2) roligare saker att göra. Ooooops!


Vi har det i alla fall toppen! Vi bor på ett hostel som heter The Jack, och det ligger mitt i Cairns. Vi bor i ett 8 bed dorm och träffar så sanslöst mycket folk!! Just nu bor vi med en britt, en amerikan, en irländare och två tyskar. Vi har liksom blivit the room three team. Hostlet är bra, festhostel som heter duga men vi har liksom deltagit i aktiviteten så det har ju inte stört direkt. Ooooops igen. 


Vi har liksom fått en liten rutin här borta som till 99% består av sola, bada, äta, sova och festa och 1% leta jobb......... Det där med jobb hörrni, inte så lätt som vi trodde. Men vi ska fortsätta försöka! 

Puss och kram!
F&N


KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!