THE BIG TWO OH - FITZROY ISLAND

2014-11-28 @ 06:58:43
AUSSIE ASIA TOUR
Förra onsdagen var ingen vanlig dag - det var min födelsedag! Den stora tvåa nollan skulle fyllas och det gjorde den med dunder och brak! Jag och nathalie bestämde oss för att göra något extra speciellt och åka till en paradisö, Fitzroy island. Vi satte oss på båten klockan åtta på morgonen och var framme 40 minuter senare. Vi solade, badade, snorklade och somnade på en sarong i sanden under solen medan vi lyssnade på p3 dokumentär om Linda Cheng, hur bra!?

Nybliven 20-åring!Vi slukade värdens största hamburgare till lunch innan vi begav oss vidare till turtle rehabilitation center. Sjuka sköldpaddor, ni hör ju hur gråtigt det var. De allra flesta sköldpaddorna här blir sjuka av svält, eller av ett syndrom där de sväljer skräp i havet. Skräpet de sväljer hanteras av deras kroppar genom att göra luft runt skräpet, vilket leder till att de till slut flyter på ytan och inte kan dyka, vilket gör dem till lätt byte för rovdjur. Så blödig rundtur!


Gullisar som ska bli utsläppta i havet igen nu i december!

Så drömmigt!

På kvällen åkte vi tillbaka till hostlet för fest! Man fyller ju trots allt bara år en gång om året. När vi satt där,på balkongen fick jag världens överraskning, alla mina hostelvänner hade med Nathalie i spetsen bakat tårta, skrivit kort och överraskade mig med sång! Hur tur kan man ha att få vara precis här med just de här människorna!? När jag blir stressad och får ångest ska jag komma ihåg att samla mig och tänka på hur sjukt bra det egentligen är att få ha det som jag har det. 


Den hemmabakade made-from-skratch tårtan som vår kompis Fabian bakat! Enda bilden jag har, resten är på Nathalies kamera. Tack världens bästa finaste Nathalie för att du fixade så bra, du är bäst!!

Tjugoårsdagen blev alltså precis sådär fin och bra som man vill att en tjugoårsdag ska vara, och den storra tvåa nollan känns inte lika läskig nu när jag faktiskt är där. Cheeze, börjar bli gammal. 

Puss och kram, 
F


KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!