ROADTRIP 2.0

2014-11-11 @ 07:04:12
AUSSIE ASIA TOUR
Felicia:
Okay! Dags för roadtrip dag 2! Vi hyrde bilen i två dygn, coh dag två var det dags att kära söderut mot vattenfallen och regnskogen. Vi började dagen med Josephine falls, ett vattenfall där man kan åka ner för en naturlig rutschkana och badaaaaa! Om det var något vi saknade första dagen var det ställen att bada på, men det hittade vi definitivt andra. 


Nästa stopp var Milla Milla falls, ett 70 feet högt vattenfalls som man kan gå in bakom och bada i, ganska fett! 😊 Svårt att ta bilder dock pga vi har ingen vattenkamera...Sen åkte vi till en Wallabe-farm!! Vi fick mata små supersöta Wallabes! Alltså det kan vara det mysigaste jag gjort!! De var små tama nästan kängurus och de åt ur handen. Har massa urgulliga filmer som jag tyvärr inte kan ladda upp pga dåligt internet. 
Efter fair ammount of time med klappande och gullande med wallabes valde vi att gå en nature walk som de hade. När vi kommit typ 1km in så kommer vi till en varningsskylt som säger att terrängem är tuff. De andra ville vända men jag bara: tanten i receptionen sa att vi skulle på röda spåret efter gula, så vi gick. Skojja att det var tuff terräng!! Vi hoppade mellan massor av boulders och stenarna var hala, stora och långt ifrån varandra. Hjärtat klappade fort mer än en gång om jag säger så. I slutet kom vi till ett ställe där man kunde se över en hel dal, såklart inte i närheten av så vackert på bild som i verkligheten. Det var läskigt och svårt, men i slutändan en av de coolaste sakerna jag gjort. Det var så sanslöst vackert. 
När vi sedan trötta och svettiga kom tillbaka så satte sig jag och en av killarna vi åkte med på en klipphäll med vår sista wallabemat medan de andra vilade sig i receptionen. Det var så mysigt! Wallabesarna klättrade upp i knät och ville bli klappade och var hur söta som helst. Vi lämnade kamerorna då och det var bra, man fastnar lätt i att bara ta bilder och glömma att kolla på rikigt. En av mina bästa aussie-stunder so far!

Och när vi tankade bilen för att lämna in den bad vi bensinstationskillen ta en gruppbild med bilen. Inte turister, nej! Fem personer i en smartcar i två dagar måste faktiskt förevigas. Det var en sjukt kul roadtrip!!

På torsdag ska vi dyka!!
Puss, 
Felicia


KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!