GODMORGON TILL NYA PLANER

2014-11-05 @ 00:20:09
AUSSIE ASIA TOUR
Felicia:
Godmorgon Australien! Vi har precis vaknat efter en god natts sömn som man så fint säger. Idag har vi varit i Cairns i en vecka!! Och on that note - så ska vi bara stanna en vecka till! Några tre månader blir det inte!! Nu har vi sagt fuck you till alla slags planer och planerat om. Det verkar inte vara alls så lätt som vi trodde, i alla fall inte här uppe, så på onsdag åker vi ner mot Arlie beach och Whitsundays och sen mot Harvey Bay och Fraiser Island. Efeter det blir det nog Sydney! Woho!

Jaja, vi säger yolo och fuck you till planer och det ska bli så kul!! För att fira our change of mind började vindricka klockan tre igår, hade dagsfylla och nattbadade i lagunen. Heja livet 👌


Utsikten från hostelterassen + 90% av vad vi äter (:
KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!