EN MÅNAD DOWN UNDER

2014-11-29 @ 09:02:48
AUSSIE ASIA TOUR
Idag har vi varit i australien i en månad!! Time really flies when you are having fun! Vad är då planen? Att inte ha någon plan. Känner mig sååå mycket mindre stressad sedan vi bestämde oss för att inte försöka styra och planera saker vi inte kan styra eller planera. Vi kommer stanna i Cairns över jul och nyår, och förhoppningsvis längre men kanske inte. Vi får se helt enkelt!

Vår enmånadersdag med Oz firar vi genom att göra i-n-g-e-n-t-i-n-g. Kanske går ut och dansar lite ikväll, kanske inte. Livet på en pinne hörni!Puss och kram!
FeliciaKOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!