28 NOVEMBER

2014-11-28 @ 07:03:26
AUSSIE ASIA TOUR
Vet inte om det är kul med små snapshots från våra "vanliga" dagar emellan inläggen om dagarna där vi faktiskt gör lite? Vad tycker ni? Idag har vi i alla fall tagit sovmorgon efter två tidiga mornar med städning (vi jobbsr för boende igen), gått på fruktmarknaden och bättrat på vårt vitaminförråd och sen lagt oss vid lagunen i ett par timmar. Vi gick förbi woolworth på vägen hem, typ ica, och köpte sushi och åt på balkongen här på hostlet, en drömmig dag av vanligare slag. Mu ligger vi alla utspridda i sofforna och kollar på första säsongen av grey's anatomy - helt okay med mig! 


Julgran och palmer med meters avstånd, känns främmande att det bara är en månad kvar till jul!Om nom nom

Puss och kram,
F


KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!