MÅNDAG 1 DECEMBER

2014-12-01 @ 01:15:44
AUSSIE ASIA TOUR
Och så var det plötsligt december! Här i södra hemosfären så känns det verkligen inte som jul! Solen skiner, det är nästan aldrig under 30 grader och jag är brunare än jag någonsin varit... Så jul, nej, det känns det inte som. Vi har i alla fall bestämt att vi ska stanna här i Cairns på vårt hostel över jul och nyår, för vi älskar människorna här, vi har liksom blivit som en liten orphan family och om jag får bestämma någon att fira jul med när familjen är långt borta är det Hayley, Nele, Nathalie och Penny. 


Nathalie har jobb, inte så många timmar i veckan men i alla fall ett jobb. Vi jobbar också för boende så vi ska nog klara oss! Jag söker söker söker, går på intervjuer, och i morse provjobbade jag för första gången. Vi får se var det leder, antagligen ingenstans, men jag fortsätter försöka (:

Idag ska vi i alla fall öppna första luckan i våra adventskalendrar! Jag fick en i födelsedag av min fina mamma innan jag åkte, så nu kommer jag få lite hemmakänsla i kroppen varje dag fram till jul. Mamma vet vad hon gör hon! ❤️ Vi har också bytt chockladkalendrar med varandra för det är OBLIGATORISKT!! 

1 december for you! 

Jaja, det är ungefär vad som händer här! Vi ska försöka bli bättre på att berätta vad vi håller på med! Ni får gärna kommentera och berätta vad ni gör med! Vi saknar er!

Puss och kram, 
Felicia

KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!