GOD JUL ALLA FINA

2014-12-24 @ 14:00:54
AUSSIE ASIA TOUR
Och så kom dagen den 24e och nu har den nästan gått. Jag har ca 0% julkänsla av många anledningar. Mest för att de firar iorgon här kanske? Jag började i alla fall min dag med att jobba 6:30-10 och sen gick jag hem och sov ett par timmar för jag har dragot på mig en förkylning och feber så det sjunger om det. Efter det mötte jag Elsa på köpcentret här för kaffe och julklappsshopping. Elsa är förresten en ganska rolig historia, vi träffades på preppen i NYC innan jag åkte till USA, efter det har vi setts en gång i Stockholm och nu här i Cairns! 3 träffar på tre kontinenter! Inte illa!

Efter det åkte jag tillbaka till jobbet, jag har sjukt sugiga jobbdgar med att jobba frukost och middag - nästan varje dag! Men jag älskar mitt jobb och jag trivs så det får funka nu över jul när vi är busy! 


Nu har jag kraschlandat i en puff på golvet i commonroom på hostlet, för vi har filmkväll! Jag ska skypa med mamma, farmor, Bertil, Nicke och lillebror vid midnatt här och sen ska jag somna här på golvet omringad av mina braiga vänner innan jag måste upp och jobba 6:30 imorgon igen. Ganska okay jul ändå! Livet på en pinne hörrni!

GOD JUL!!!!! från oss!

KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!