GOD JUL ALLA FINA

2014-12-24 @ 14:00:54 AUSSIE ASIA TOUR
Och så kom dagen den 24e och nu har den nästan gått. Jag har ca 0% julkänsla av många anledningar. Mest för att de firar iorgon här kanske? Jag började i alla fall min dag med att jobba 6:30-10 och sen gick jag hem och sov ett par timmar för jag har dragot på mig en förkylning och feber så det sjunger om det. Efter det mötte jag Elsa på köpcentret här för kaffe och julklappsshopping. Elsa är förresten en ganska rolig historia, vi träffades på preppen i NYC innan jag åkte till USA, efter det har vi setts en gång i Stockholm och nu här i Cairns! 3 träffar på tre kontinenter! Inte illa!

Efter det åkte jag tillbaka till jobbet, jag har sjukt sugiga jobbdgar med att jobba frukost och middag - nästan varje dag! Men jag älskar mitt jobb och jag trivs så det får funka nu över jul när vi är busy! 


Nu har jag kraschlandat i en puff på golvet i commonroom på hostlet, för vi har filmkväll! Jag ska skypa med mamma, farmor, Bertil, Nicke och lillebror vid midnatt här och sen ska jag somna här på golvet omringad av mina braiga vänner innan jag måste upp och jobba 6:30 imorgon igen. Ganska okay jul ändå! Livet på en pinne hörrni!

GOD JUL!!!!! från oss!

DAN FÖRE DAN

2014-12-22 @ 06:41:45 AUSSIE ASIA TOUR
Två dagar kvar till jul hörrni! Eller ja, tre för oss eftersom Australien är lite tappat pch firar på torsdag. Idag hat vi slagit in våra julklappar! Vi har gjort secret santa med alla på hostlet, men jag kunde ju såklart inte hålla mog och köpte till fler än min!GLAD LUCIA HÖRRNI!

2014-12-13 @ 01:00:34 AUSSIE ASIA TOUR
Glad lucia! Min favvodag på året. Hur ska jag fira? Med lussebulle, peppis och julmust på svenska cafét såklart! Kanske lite lussemorgon på svt play....

Puss och kram,
F

HAPPY LIFE $$$

2014-12-09 @ 13:14:12 AUSSIE ASIA TOUR
Gissa vad?? Jag har med fått jobb! Wohooooo!


Smygselfie på jobbtoan...... Haha

Puss och kram!
F

DET DÄR MED JULSTÄMNING....

2014-12-02 @ 07:19:50 AUSSIE ASIA TOUR

Ingen kan ju säga att vi inte försöker i alla fall...

Puss och kram, 
F&N

MÅNDAG 1 DECEMBER

2014-12-01 @ 01:15:44 AUSSIE ASIA TOUR
Och så var det plötsligt december! Här i södra hemosfären så känns det verkligen inte som jul! Solen skiner, det är nästan aldrig under 30 grader och jag är brunare än jag någonsin varit... Så jul, nej, det känns det inte som. Vi har i alla fall bestämt att vi ska stanna här i Cairns på vårt hostel över jul och nyår, för vi älskar människorna här, vi har liksom blivit som en liten orphan family och om jag får bestämma någon att fira jul med när familjen är långt borta är det Hayley, Nele, Nathalie och Penny. 


Nathalie har jobb, inte så många timmar i veckan men i alla fall ett jobb. Vi jobbar också för boende så vi ska nog klara oss! Jag söker söker söker, går på intervjuer, och i morse provjobbade jag för första gången. Vi får se var det leder, antagligen ingenstans, men jag fortsätter försöka (:

Idag ska vi i alla fall öppna första luckan i våra adventskalendrar! Jag fick en i födelsedag av min fina mamma innan jag åkte, så nu kommer jag få lite hemmakänsla i kroppen varje dag fram till jul. Mamma vet vad hon gör hon! ❤️ Vi har också bytt chockladkalendrar med varandra för det är OBLIGATORISKT!! 

1 december for you! 

Jaja, det är ungefär vad som händer här! Vi ska försöka bli bättre på att berätta vad vi håller på med! Ni får gärna kommentera och berätta vad ni gör med! Vi saknar er!

Puss och kram, 
Felicia
Hej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!