NU BÖRJAR VI IGEN!

2014-08-19 @ 18:28:05
AUSSIE ASIA TOUR
Hej alla fina! 
Eller ja, alla och alla, vet inte ens om det finns en liten stackare kvar sedan min stora bloggtid? Har full förståelse för det, efter jag sedan 2011 har lyckats klämma ur mig typ fem blogginlägg. Men det ska det bli ändring på nu! För vet ni vad? Sent inatt fick jag visum, inte till USA. Landet som inatt godkände mig går ofta under kodnamnet "Down under" och om man skulle sticka en nål genom en jordglob från Sverige skulle man hamna nästan exakt där, nämligen i Austalien. 
 
Det råkar nämligen vara så, att jag och en hemlig person åker till Austalien om ungefär tio veckor. Vi har inte riktigt hunnit med att boka biljetter, men det kommer ske inom ett par dagar. Vi ska vara där i tre månader om allt går som vi vill, och de nästkommande fyra efter det kommer vi spendera på andra härliga, coola platser i Sydostasien. 
 
Behöver jag ens berätta om exakt hur exalterad jag är över detta? Nej, jag trodde inte det. Ni känner ju mig. Planen är att denna blogg ska bli min plattform igen, och jag hoppas att ni som är kvar är redo att hänga med på ett nytt äventyr, ni förgyllde ju mitt förra så bra! Vi ses!
 
Från en annan sida av jorden. Karibien, 2010.
 

KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!