VOY A VIAJAR A ESPAÑA!

2012-03-03 @ 18:21:19
På mycket tveksam spanska berättar rubriken om vad jag ska göra ikväll - åka till Spanien! Klockan nio lämnar jag mitt hus för fem soliga dagar i landet i söder! Malaga är målet, och utöver skakigt väder och vårvärme väntar SKOLA!

Det är ju så att jag åker med skolan. Med den internationella gruppen. Vi har kämpat hela hösten för välgörenhet och nu åker vi ner till Spanien för att träffa våra partnerskolor som jobbat lika mycket som vi! Ska bli så fantastiskt roligt, speciellt eftersom jag ska åka med många av mina klasskompisar sen innan USA!


Jag och min bestie på en av våra tidigare resor! Denna gången är det dock varmare breddgrader som står på schemat.

KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!