FINA, FINA HOWELL SKA BLI MIN FÖR EN SOMMAR OCH SEN SKA JAG LÄMNA TILLBAKA MICHIGAN IGEN.

2012-07-08 @ 21:54:02 EFTER USA
Om sex timmar åker jag tillbaka till USA. Tillbaka till varma kramar och "Hi Sweetie"'s. Tillbaka till Frozen Hot Chocholates på Uptown och tillbaka till biobiljetter som kostar $3.50. Tillbaka till katterna och mitt kalla rum i källaren. Tillbaka till toaletter som spolar på fel håll och tillbaka till gräsmattor som alltid är gröna. Tillbaka till landet och oasfalterade vägar och åsnan och alpackorna på min gata. Tillbaka till engelska, men mest av allt tillbaka till min familj och mina vänner!

Fjärilarna är bofasta i min mage, jag har ju för tusan inte sett min familj på ett helt år, inte sett mitt fina, fina Michigan på ett helt år! Och nu ska jag ta tillbaka det, om än bara för en liten stund, och göra det bästa av mina 28 dagar i mitt drömland. 

Åh, om 24 timmar är jag där! Om ni får följa med, det återstår att se!
Hej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!