FEM VECKOR

2012-01-08 @ 02:32:34 EVERYDAY
Nu har jag varit hemma från skolan i fem veckor. Jag var sjuk två veckor innan jullovet (berättade jag det?) i superinfluensa följt att maginfluensa. Det var inte de roligaste veckorna i mitt liv. Det följdes av ett tre veckor långt jullov som på alla sätt varit avslappnande och mysigt. Jag har pluggat lite, tränat väldigt mycket (för att vara jag i alla fall!) och haft väldigt slöa dagar - precis som det ska vara. 

Nu är jag i alla fall helt redo att kickstarta igång den nya terminen! Den kommer att bjuda på många fina planerade studunder, bland annat en resa till Malaga med skolans internationella grupp (10 elever), en resa till Frankrike med kyrkan i påsk och andra fina aktiviteter med min superskola. Utöver det ska jag läsa klart min distanskurs i italienska, sjunga med min kör, fixa fina event med den internationella gruppen, övningsköra, snacka ner nior till att börja på min skola. Jag ska plugga järnet och jag ska ha så himla kul! 

PEPP PEPP PEPP! Vårterminen 2012, here we go!


2012

2012-01-01 @ 23:56:09 EVERYDAY
Nu säger vi hej till det nya året! Jag önskar att 2012 blir ditt år, året då du för göra, se och uppleva precis det du vill. Året då du hittar motivation till att nå dina mål och året då dina drömmar kommer närmare eller kanske till och med slår in.

Mitt 2011 var ett spännade år. Jag fick första halvåret med min värdfamilj och andra med min svenska familj. Jag gick igenom mycket omvänd hemlängtan, både till Sverige och USA. Jag träffade och sa hejdå till så många vänner som ligger mig nära hjärtat. Jag tog graduation från ett Amerikanskt high school och jag klarade det! 2011 var året då jag stod på mina egna ben och prövade mina vingar, och insåg att de höll! Att jag är stark nog. Det är en fantastisk känsla.

2011 har också inneburit massa jobbigt, med att komma hem och inse att jag glidit ifrån många av mina nära vänner, att inse att jag har förändras så mycket och alla andra så lite. Att komma hem är något av det svåraste jag gjort, men också det finaste. Att träffa min mamma på Kastrup efter 10 månader är ett oslagbart minne. 

Jag har spenderat en händelserik helg i Paris. Jag har börjar gymnasiet, jag har pluggat Internationell miljö och utveckling i en termin nu. Jag stormtrivs i skolan och är så lycklig att jag är där jag är.

2012 kommer inte bara innebära resor till Spanien, Frankrike och USA. Jag hoppas att det kommer innebära en massa roliga minnen, fina vänner och oförglömliga dagar. Jag hoppas att jag vid denna tiden nästa år inte har en självkänsla som är så nära botten som den är nu. Jag hoppas att jag är närmare mitt mål, mina drömmar. Jag hoppas att 2012 är året då jag släpper min prestationsångest och verkligen lever. 

2012 är mitt år. Och ditt år! Go live it.


Hej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!