DET VAR FANTASTISKT, MEN ALLT HAR SIN BÖRJAN OCH ALLT HAR SITT SLUT.

2012-05-01 @ 00:15:44
EFTER USA
Hej på er finisar! Jag har inte skrivit på väldigt, väldigt länge och jag vägrar vara ledsen för det. Jag har ingen ursäkt, bara en förklaring. När jag var i USA var det spännande att skriva om vad jag åt till middag. Mac and cheese är något speciellt och alldeles magiskt när det är så där nytt som det bara är när man är utbytis eller resenär i ett nytt land. Stuvade makaroner och falukorv kommer aldrig vara så magiskt. 

Allt jag gjorde och kände i USA var så spännande, nytt och glittrande, bara för att det var USA. Det jag skrev betydde något, kanske kunde jag till och med lära er en ny sak eller två, öppna en dörr till en ny kutlur för er med. Om jag fick gliva rakt in genom dörren till den Amerikanska kulturen kanske jag gläntade lite på dörren för er också, gav er en del av den magin jag fick uppleva. 

Men nu är det stuvade makaroner och falukorv som är min vardag. Uppsatser och kedjor som hoppar. Inget magiskt alls. Ungefär det varje sjuttonårig tonårstjej upplever. Och därför skriver jag inte. De jag främst skrev till och för i USA, min familj och mina vänner, de har jag nära mig igen. Och ni fina, fina läsare som följde mig utan att veta ett knysst om vem jag var, TACK! Ni gjorde mitt år och upplevelserna med den här bloggen värt det. När jag skrev om min pappa var ni finast i världen och när jag skrev om Mac and cheese var ni precis lika fina. Ni gjorde en stor del av mitt år. 

Men nu är det slut, och så är denna USA-blogg. Jag stänger inte portarna helt, jag lämnar fortfarande dörren på glänt. Den här bloggen har betytt så mycket för mig, och när jag har för många åsikter som allt vill jag använda den som ett forum, för ni där ute är så fina och stöttande. Dörren är inte stängd, bara nästan. 

Jag har fått jobb på STS. Bara ett pyttejobb, som intervjuledare, och det är jag evigt tacksam för. Jag kommer få återleva mina utbytisminnen varje gång jag möter någon som är så spänd på att åka som jag var i August 2010. Nästa helg ska jag till Göteborg och möta ett helt gäng. 

Jag är så tacksam för allt mitt år utomlands har gett mig.

KOMMENTERA HÄR:
Postat av: Mikael

Snälla kan jag få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

2012-06-05 @ 12:31:20
URL: http://forum.modekampanj.com
Postat av: fshvenice

Very intersting!

Visit my blog, become one of my members!!

http://www.fashionvenice.com/2012/05/palazzo-ducale_21.html

Fashionvenice.com

2012-06-10 @ 20:33:29
URL: http://www.fashionvenice.com
Postat av: Anonym

Vilken fin blogg du har ! :)

2012-11-23 @ 15:14:10

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!