HÖST, VÄLKOMMEN HÖST

2011-09-01 @ 23:15:09
EVERYDAY
Bullshit att jag skulle blogga mer tänker ni, eller hur? Eftersom den här bloggen stod tom igår menar jag. Men sanningen är den, att när jag vaknade i morse var det inte i mitt rum i Karlskrona utan på Öland. Jag har varit på klassläger i två dagar. Mer om det senare!

Vad jag skulle säga är att det är september. Det har säkert ni som är lite uppmärksamma redan noterat. Höst, höst, höst. Jag gillar hösten. Den är vacker. Om det vore lite varmare bara! Höhöh. I alla fall så åker sockorna på nu, och det är alltid lite vemodigt. I sommar har jag varit på stranden en gång. EN fucking gång. Jag känner att de senaste två månaderna har bara försvunnit. 

Nu tar vi nya tag. Jag är redo! Är du?


September förra året! I USA är det fortfarande sommar!

KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!