HEMMA HOS MIG

2011-09-04 @ 23:14:57
EVERYDAY
Sedan jag kom hem från the Americas har jag bestämmt att jag var trött på mitt rum. Det kändes bara som ett hopplock, ett rum bara. Nu har vi pö om pö gjort om i min lilla lya, min del av huset, och tro mig när jag säger att jag trivs! Jag kan snacka hur mycket som helst om mina fjärilar och om Marilyn, men lättast är ju ändå om ni får kika in, eller hur? 
Innan alltså. Palla städa! (;
Och på kvällarna tänder jag mina doftljus och höjer ryggen på min säng och kollar på Gossip Girl och Grey's anatomy mycket längre än jag borde.
Translation: Since I got home from America i redid my room here in Sweden. I felt like it was just a random selection of furniture. Now I love my cosy little room. I love the butterflies and Marilyn on my curtain. When night falls I crawl up in my bed and light some candles and watch Grey's and Gossip Girl way too long.


KOMMENTERA HÄR:
Postat av: Wille

har du alltid haft fjärilar? de var ju superfina! avis... :(

2011-12-30 @ 21:03:13
URL: http://sweetaswille.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!