BABYCAKES, I'M SAYING HELLO.

2011-09-15 @ 10:45:15
EVERYDAY
Hola chicos! Just precis i detta nu sitter jag i skolan och gör ingenting. Min idrottslektion var insälld, så vi fick mini-sovmorgon, och sen kommer jag till skolan och får reda på att min naturkunskap också är inställt. Härligt att vi får reda på det i skolan istället för innan! 

Anyways lovercakes. Den här bloggen är tråkig. Jag vet inte vad jag ska skriva, det viktiga känns för privat för cyberspace och det oviktiga handlar mest om mattetal och italienska (jag påbörjar min kurs i Italienska 1 på måndag!). 

På torsdag kommer i alla fall Anna och då ska vi väl få fart på saker och ting!

KOMMENTERA HÄR:
Postat av: felicia

sv; jag såg det efter jag kommenterat, och jag läste hela och ditt inlägg rörde mig. Men då hade jag ju redan skickat.. och sluta bli sur? Jag försöker ju bara sprida lite tävlingsglädje :(

2011-09-18 @ 21:22:38
URL: http://fotokobran.se
Postat av: Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Hej! Var med i min nya tävling! Du kan vinna en valfri vara från Uffessakerochting! :D

http://adaras.se/2011/september/vinn-en-valfri-vara-fran-uffessakerochting.html#comment

2011-09-19 @ 20:58:19
URL: http://adaras.se
Postat av: Nicole

Hatar när de ställer in lektioner utan att man vet om det innan och på detta sätt missar en sovmorgon :)

2011-09-20 @ 08:58:45
URL: http://nickys.se
Postat av: Nathalie

hej! har du något bra pluggtips du vill dela med dig av?:D skriv gärna här http://liborius.devote.se/blogs/12556580/jag-var-bara-inte-gjord-foer-dessa-dar.htm#WriteComment vill samla ihop alla på ett ställe:)

2011-09-20 @ 14:55:38
URL: http://liborius.devote.se

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!