IDAG HAR DET HÄNT SAKER BABES!

2011-09-21 @ 21:15:47 EVERYDAY
Hej fanz! Hur lever livet? Mitt lever bra! Idag har jag än en gång övningskört, svinkul är det ju! Jag älskar den känslan, av att lära sådär fort och konkret, åh, blir lycklig när jag tänker på det! 

Så här lycklig är jag när jag kör! Finaste gluggen (':


Har också tagit tag i mina distansstudier i dag, och oh så proffsigt det låter! Jag läser ITALIENSKA på distans! Vill också läsa språksociologi och retorik, men jag får inte för min mentor!? Vi ska nog snacka ner henne snart. 

Och vill ni veta det bästa? Imorgon får jag norrlandsbesök ♥ Är ju född där uppe i skogarna (UMEÅ) och imorgon kommer de! Min gudmor, hennes man och min bästis Anna!

BABYCAKES, I'M SAYING HELLO.

2011-09-15 @ 10:45:15 EVERYDAY
Hola chicos! Just precis i detta nu sitter jag i skolan och gör ingenting. Min idrottslektion var insälld, så vi fick mini-sovmorgon, och sen kommer jag till skolan och får reda på att min naturkunskap också är inställt. Härligt att vi får reda på det i skolan istället för innan! 

Anyways lovercakes. Den här bloggen är tråkig. Jag vet inte vad jag ska skriva, det viktiga känns för privat för cyberspace och det oviktiga handlar mest om mattetal och italienska (jag påbörjar min kurs i Italienska 1 på måndag!). 

På torsdag kommer i alla fall Anna och då ska vi väl få fart på saker och ting!

PAPPA ♥

2011-09-12 @ 11:33:46 EVERYDAY
Ett otroligt krystat inlägg kommer lastat. Det här får mig att känna mig så oälskad, skyldig och bortvald att jag bara kryper under täcket och deppar idag. Det är så svårt att ta tag i saker idag. Det är min pappas dödsdag. För tre år sedan var jag lyckligt ovetande om vilken resa jag hade framför mig, en resa jag önskat att jag slapp. Men nu är jag här, och nästan alltid klarar jag av att leva med det, ta tag i det, prata om det. Jag försöker prata om det ofta och mycket, det är så fel att det är sådant tabu över självmord. 

Men idag orkar jag inte. Idag kryper jag under täcket med massa TV-serier och jordnötter och kommer tillbaka imorgon.


PAPPA
66.10.10 - 08.09.12

KARAN MADAN PÅ IDOL

2011-09-11 @ 19:46:14 EVERYDAY
Nu är det så att jag har en väldigt bra kompis. Han heter Karan och han är ascool. Han sökte till IDOL, och nu ligger han högst upp på hemsidan på TV4. Han är med ikväll. Och jag tycker att ni ska kolla.Ligger på muren i stallet och chillar, min...

2011-09-08 @ 16:19:52 EVERYDAY

img_1185 (MMS)

Ligger på muren i stallet och chillar, min häst gick lektionen innan så jag passar på att klämma in ett litet mms-inlägg Var på gymmet efter skolan idag med min kompis Andrea och körde slut! Fattar inte hur mina ben ska palla ett ridpasa!?!? So long, babycakes!


OLD IS GOLD

2011-09-07 @ 21:32:45 EVERYDAY
Well, let the pictues speak!

Mer i ett annat inlägg!

Translation: Some pictures from my early years!

TITTA IN I TELEFONEN

2011-09-06 @ 15:11:59 EVERYDAY
Jag tömde min telefon på bilder igår och hittade en hel drös som var menade blogginlägg. Typ myskvällar, fia med knuff vinster och liknande, kanske inte så kul att veta det såhär en månad i efterhand, men what the heck, ska vi ta en tur genom den senaste månaden?
Hade myskväll med min BFF.Vann en fia-tunering.


Var hundvakt till finaste Sture!


Åkte tillbaka till Stallet för första gången på ett år.


Åt glass när solen fortfarande sken.Sorterade mina nagellack i den ordningen som jag tycker om dom och valde till slut det som är blått.Åkte till Malmö med min kompis.


Åkte till Alvaret på Öland.


Invigde mina nya stövlar en regnig dag.

Translation: A trip trough my phone. The last month in pictures.

ÖVNINGSKÖR

2011-09-05 @ 14:00:00 EVERYDAY
Vet ni vad jag har börjat med? Att ÖVNINGSKÖRA! Ett litet steg för mänsligheten, desto större steg för mig. Än så länge har jag bara kört två gånger, men snart släpper det väl och jag kommer att wrooma all over the place!


Jag är ju van!

Translation: I just started to drive! The process of drivers ed is a lot longer in Sweden, and so far I have been driving twice in a parking lot. Very soonn I'll be wrooming all over the place!

HEMMA HOS MIG

2011-09-04 @ 23:14:57 EVERYDAY
Sedan jag kom hem från the Americas har jag bestämmt att jag var trött på mitt rum. Det kändes bara som ett hopplock, ett rum bara. Nu har vi pö om pö gjort om i min lilla lya, min del av huset, och tro mig när jag säger att jag trivs! Jag kan snacka hur mycket som helst om mina fjärilar och om Marilyn, men lättast är ju ändå om ni får kika in, eller hur? 
Innan alltså. Palla städa! (;
Och på kvällarna tänder jag mina doftljus och höjer ryggen på min säng och kollar på Gossip Girl och Grey's anatomy mycket längre än jag borde.
Translation: Since I got home from America i redid my room here in Sweden. I felt like it was just a random selection of furniture. Now I love my cosy little room. I love the butterflies and Marilyn on my curtain. When night falls I crawl up in my bed and light some candles and watch Grey's and Gossip Girl way too long.


TO ALL MY AMERICANS!

2011-09-03 @ 22:36:05 EVERYDAY

To all my americans I want to say this: I love you all, I love the experience you gave me and I am forever thankful for all that you gave me. My whole year was a lot of taking and very little giving from my side all the way through, and no one ever complained. I am glad I made you laugh with me and at me ( (; ) and I am glad I could give you something if you feel like I did.

Now I just have one more thing to say, a last thing to ask for. You are all so incredibly nice talking to me and staying in touch. Asking questions and trying to follow my life just like I try to keep up with your life at college or at HHS or wherever you are. This can be quite… hard. I’m not saying I want you to stop talking to me, but I long for America, A LOT. I’ve been missing it tons lately and every single conversation with you all makes me want to cry. Waterfalls. I want us to keep talking, of course I do, but I am going to accept help from an old trick of mine. This blog. When I left for America this was an awesome way to let my Sweden-friends spy on me, and let them know what I am doing. So, from this day and forward there will be an English translation on the bottom of every post. It might not be awesome, but let’s give it a try! Welcome to aicilefs!

I love you all to death and back and I am forever grateful for all you gave me, especially Gwen, Steven, Casey, Marty, Jake, Renee and Drew. You gave me so much.


ÖLANDS ALVAR OCH KALMAR SLOTT

2011-09-03 @ 16:34:07 EVERYDAY
På tal om den där Ölandsresan! Onsdag till torsdag var jag på Öland med min nya klass! Jag har som ni inte vet om ni inte känner mig privat börjat gymnasiet, SP11 heter min klass och vi är awesome. Mer om det i ett annat inlägg. I alla fall så åkte vi på klassresa till Öland och det var fab! 

Blandade bilder från dagarna!

Translation: Went to the island Öland right outside of the swedish eastcoast with my new class. Had teo spectacular days! Check out the pictures above!

HÖST, VÄLKOMMEN HÖST

2011-09-01 @ 23:15:09 EVERYDAY
Bullshit att jag skulle blogga mer tänker ni, eller hur? Eftersom den här bloggen stod tom igår menar jag. Men sanningen är den, att när jag vaknade i morse var det inte i mitt rum i Karlskrona utan på Öland. Jag har varit på klassläger i två dagar. Mer om det senare!

Vad jag skulle säga är att det är september. Det har säkert ni som är lite uppmärksamma redan noterat. Höst, höst, höst. Jag gillar hösten. Den är vacker. Om det vore lite varmare bara! Höhöh. I alla fall så åker sockorna på nu, och det är alltid lite vemodigt. I sommar har jag varit på stranden en gång. EN fucking gång. Jag känner att de senaste två månaderna har bara försvunnit. 

Nu tar vi nya tag. Jag är redo! Är du?


September förra året! I USA är det fortfarande sommar!
Hej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!