VIT VARM CHOCKLAD?

2011-10-04 @ 21:39:49
EVERYDAY
Underbaraclara är en av de bloggar jag dagligen följer, tycker den är så himla mysig! När hon gjorde vit varm chocklad läskades min mage och jag ville inte vara sämre så jag gav det ett försök:


Vad tyckte vi på min sida av världen då? Inte så bra. Tummen ner. Smakade... Illa? Ingen hit!

KOMMENTERA HÄR:
Postat av: Caroline

Hej! Jag läste din kommentar på Dennis blogg, och jag tycker precis som dig. Blir ledsen när ja ser sådant. Men, jag tänkte i alla fall säga att du är inte tjock! Inte för fem öre! Du hade skrivit att "han skulle tycka det", men jag ville bara tala om att så är inte fallet. Och även om du är medveten om det själv (vilket jag hoppas) så vill jag bara att du ska veta att du är fin och perfekt, precis som du är! :)Ha det bra!

2011-11-07 @ 16:26:34
URL: http://chanelno5.devote.se
Postat av: dominique

Jätte fin & bra blogg!! :)

2011-11-23 @ 19:05:16
URL: http://mylifeasdominique.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!