SAKNAR HEMMA

2011-10-07 @ 11:18:09
EFTER USA
Eftersom jag är en sån där ex-utbytesstudent nu får jag mycket frågor om att komma hem till Sverige igen. Hur är det? Jag vet inte riktigt hur jag ska sätta ord på det jag känner, och tro mig, det händer sällan. Det är mycket svårare att komma hem än att åka. När jag lämnade Sverige visste jag att jag skulle vara borta i tio månader, jag visste att jag skulle komma hem och allt skulle vara som vanligt. 

Nu har jag lämnat USA och jag kommer aldrig få tillbaka det jag hade. Jag vet inte när jag kommer träffa Gwen, Steven, Casey, Jake och Marty igen. Jag vet inte när jag får träffa Drew eller Renee. Jag vet att jag ska dit i sommar, men hur länge stannar jag då? Fyra, kanske fem veckor? Jag kommer aldrig få tillbaka vardagen i USA på det sättet jag fick tillbaka Sverige. Jag kommer aldrig springa till bussen med en bagel i handen. Och det känns.


SYSKON♥

KOMMENTERA HÄR:
Postat av: Denise Holmsten♥ [Foto, Illustration & Mode ]

förstår dig! har en gammal klasskompis som är där just nu och pluggar. verkar hur roligt som helst. men jobbigt när man förlorar allt!

2011-11-01 @ 20:48:20
URL: http://deniseholmsten.blogg.se/
Postat av: Haidi Jakobsson

Vad kul med usa!

2011-11-23 @ 22:06:44
URL: http://haidisblog.se

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!