ATT SAKNA HEMMA HEMIFRÅN.

2011-11-05 @ 00:17:00
EFTER USA


Jag har suttit och kollat igenom ett gäng gamla bilder och det får det att vrida sig i magen av saknad. På bilden här över är det bara några dagar tills jag skulle lämna Sverige och jag hade hittat den perfekta presenten till min värdfamilj. Jag hade världens bubblor i magen, känslan av att ha äventyret precis framför fötterna var obeskrivligt härlig. Det är lite som att stå på tian i hopptornet, kolla ner, ta ett andetag, blunda och sen bara hoppa. Så. Och så saknar jag min långa lugg och mina smala ben. För att späda på lite liksom.


Jag saknar den första tiden, då allt bara var så jäkla bra! Jag var i ett nytt land och jag hade nya kompisar och vi skulle upptäcka världen! Framför Manhattan Skyline formades drömmar större än den här världen! Vi var dom nya, äventyrslysna foreign exchange students och vi var redo att ta världen med storm! Känslan av att det här är mitt år och jag får göra precis vad jag vill av det. Inga krav. Villkorslöst. 

 


Jag saknar första tiden i Michigan med min familj, när det var sommar i slutet på september och jag upptäckte en ny värld, en värld som var min. Jag saknar känslan av att allt detta är mitt liv och det är bara jag som får det. Jag saknar den enorma lusten av att bara ta dagen och göra den till en fantastisk dag!

 
Men om vi ska prata om vad jag saknar allra mest så är det min familj. Mina vanor. Rutinerna, det dagliga. Att vara så bekväm och faktiskt älska människor så mycket, människor som var främlingar för bara månader sen. Jag saknar Casey, Gwen, Jake, Marty och Steven. Jag saknar min familj och mitt hem. Det fasinerar mig, att jag saknar hemma när jag är hemma. Jag kommer alltid vara kluven. Jag vill så gärna tillbaka till USA, men min tid där är slut. Jag fick mitt år och det var great, nu är det Sverige för hela slanten! Men jag vill ju, vill vill vill.

Nu har jag skrivit världens mest sorgsna inlägg om saker jag saknar, men jag tror att det också berättar om vilket fantastisk år man kan få. Jag tog för mig med råge och jag tror i alla fall att jag gav tillbaka lika mycket. Jag hade det fantastiskt(!) men det lämnar också mycket att sukta efter så här i efterhand. Om du har läst till slutet är jag mäkta fasinerad (eftersom inlägget inte varit så muntert) och därför ska jag avlsuta det i glad ton. 

USA är fantastiskt. Jag hade det världsbäst, och jag tror att min saknad är beviset på att jag fick det jag sökte när jag stod där några dagar innan avresa, på tian i vattentornet. Att jag fick mer än jag förtjänade och lite till.

KOMMENTERA HÄR:
Postat av: kurdilele <3

fina bilder:)

2011-11-05 @ 21:55:00
URL: http://kurdishgirlpeaceandlove.blogg.se/
Postat av: Ewelina Jungmarker

jättefin blogg :D

2011-11-05 @ 23:34:16
URL: http://hundratjugofyra.blogg.se/
Postat av: AL

fina bilder från usa :)

2011-11-07 @ 02:40:59
URL: http://stockholmtomarbella.com
Postat av: Emma

Läste din kommentar i DennisMs blogg ang vikt och jag ville bara säga att jag tycker det var mycket bra sagt. Varesig det var hans mening så är det klantigt med tanke på alla som läser hans blogg. Folk kommer alltid jämföra sig med varandra och det borde han ha förstått.Ha en bra dag!

2011-11-07 @ 10:17:40
URL: http://racinghibiscus.blogg.se/
Postat av: MalinVa gärna med i min tävling där du kan vinna valfritt smycke: http://nightmarecandyy.blogg.se/2011/october/tavling-vinn-valfritt-smycke-fran-angelicash.html#comment

2011-11-07 @ 15:07:02
URL: http://nightmarecandyy.blogg.se/
Postat av: ebbastina

Hej, jag ville bara skriva att jag tycker att det du skrev i Dennis.M s blogg var grymt bra! För jag satt verkligen där och tänkte 'Shit vad alla väger lite, för att vara så långa som de flesta ändå var. Jag väger ju mycket mer än dem..' och ändå så är jag ju inte tjock. Jag ligger med i den dåligt självförtoende-ligan när det gäller just det. Man vet ju att man är fin som man är, men ibland när man läser sånt känns det svårt att verkligen tro på det. Så jag blev så glad när jag läste ditt inlägg! Ja, det var bara det jag ville säga haha :) Ha det bra! / ebbastina.

2011-11-07 @ 19:15:19
URL: http://barajustmin.blogg.se/
Postat av: Alexandra Kjellman

Förstår att du saknar det, det måste verkligen vara en omställning att komma hem igen!

2011-11-08 @ 07:25:44
URL: http://alexandrakjellman.webblogg.se/
Postat av: MATHILDA

Hejsan!

Jag är just nu utbytesstudent i Brighton. Du har säkert hört om det efter som det är suuuper nära Howell! Synd att du inte är utbytesstudent i år, hade varit roligt!!

Kram

2011-11-09 @ 01:22:25
URL: http://meliasson.blogg.se/
Postat av: Fanny

Härliga bilder:D

2011-11-09 @ 10:22:15
URL: http://ponnybrudarna.se
Postat av: Elin

Underbart skrivet, Felicia!Hälsningar från STS

2011-11-11 @ 10:01:30
URL: http://www.sts.se
Postat av: JONNA

okej, nu lilla sötnos ska jag förklara en sak för dig. jag fick rysningar av det du skrev. hur många bloggare finns det i sverige? 8,9999 miljoner? det är inte många som kan skriva. men DU DIN JÄVEL, kan fan skriva. snacka om att jag såg bilder framför mig, om hur du hade det där. såg allt det här high school-röda plastmuggar-vältränade killar med kepsen bak&fram- söta mammor- starbuck-utflykts-grejen framför mig. fyfan! TACK

2011-12-02 @ 00:11:16
URL: http://jonnamerita.devote.se
Postat av: Dianne Bennett

This is a message to the Felicia och Nathalie - admin. Your website is missing out on at least 300 visitors per day. Our traffic system will dramatically increase your traffic to your site: https://twe.lv/d3 - We offer 500 free targeted visitors during our free trial period and we offer up to 30,000 targeted visitors per month. Hope this helps :) Unsubscribe here: https://twe.lv/gg

2018-10-15 @ 17:37:37
URL: http://s.miku.moe/jbpuz
Postat av: Kelley Brown

I came across your Felicia och Nathalie - website and wanted to let you know that we have decided to open our POWERFUL and PRIVATE website traffic system to the public for a limited time! You can sign up for our targeted traffic network with a free trial as we make this offer available again. If you need targeted traffic that is interested in your subject matter or products start your free trial today: http://y.rxhnet.de/2w6y Unsubscribe here: http://sp7.site/8

2019-01-17 @ 12:15:08
URL: http://sp7.site/7

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!