KLÄDER

2011-05-31 @ 19:55:56 WHAT I'M WEARING TODAYVAD SOM ÄR FINAST MED MIG

2011-05-31 @ 06:14:55 EVERYDAY
Jag kollade på det här avsnittet av Glee och jag tyckte att sensmoralen var så otroligt bra! För er som inte vill se eller inte har sett Glee så handlar avsnittet om allt gilla saker som man är född med och har skämts för förut. Nu ska vi göra samma sak.


Jag har en sjukligt fyrkantig haka. Mina kindben är liksom inte runda, dom är spetsiga, och tro mig, jag har varit så inte alls självsäker om min haka, men nu älskar jag den! Min haka är det finaste på hela mig tycker jag, och det får man säga.

Nu är det er tur, berätta i kommentarerna vad som är allra finast på er, skriv gärna om det i era bloggar också! Ni kan maila till feliciamellquist@hotmail.com om ni vill visa en bild, men inte har en blogg så lägger jag ut den!

Det är så viktigt att gilla sig själv, något som jag är så dålig på, men nu kör vi! Liten egoboost!

TENNIS IS OVER

2011-05-31 @ 05:38:29 EVERYDAY
Här är den enda bilden jag har med mina tenniscoacher, från baketten vi hade den 23:e! Fy tusan vad jag saknar tennis!


Coach Raucher till vänster (från ert håll) är min huvudcoach!

CEDAR POINT

2011-05-31 @ 05:26:04 EVERYDAY
Mitt liv är sjukt upp och ner, men jag kommer inte gå in på det. Jag ska försöka att komma tillbaka och blogga som vanligt, men jag får se helt enkelt! Här kommer i alla fall ett gäng med bilder från den 20:e maj, dagen då jag åkte ner till Ohio med mina två bästa vänner och Kayla, Shelby, Brandon, Sofia och Valiera!
BAM BAM BAMBAAM!

2011-05-28 @ 03:19:07 EVERYDAY
Ah, the beuty of a tjejkväll! Jag ska sova hos min amerikanska bästis inatt, RENEE! Förresten, jag gick på bio med henne för ett tag sedan (typ igår) och jag kom in på en 18-årsfilm bara för att jag har senior-ID! Haha, jag visade ID och dom kollade inte ens min ålder - BINGO! (: YEARBOOK!

2011-05-26 @ 04:50:33 VIDEOBLOGGAR

HEJ IGEN.

2011-05-23 @ 03:58:27 EVERYDAY
Jag har suttit och pillat på det här inlägget i timmar nu. Hur mycket berättar jag? Vad lämnar jag ut och vad säger jag högt? Jag har inte bloggat på hela helgen för att jag har haft fullt upp. Jag kommer ladda upp bilderna från Cedar Point så småning om, hade sjukt kul!

Men just nu, idag och hur länge jag behöver kommer jag inte blogga. Sverige kom med dåliga nyheter idag. Väldigt dåliga nyheter. Jag kommer bli okay, men just nu behöver jag pausa en stund. I USA har dom ett talesätt: "When life throws you lemons, make lemonade!", och allt jag har att säga är att jag känner mig jäkligt bra på att göra lemonad nu. Hela mitt liv har varit så jäkla bra, men med så många vägbulor genom resan. 

Allt har bara kastats lite upp och ner idag, men det viktiga är att vi har varandra, mamma, Oliver, Lasse och jag ♥ Det kommer ordna sig, det kommer bli bra, men just nu måste jag ta ett steg från bloggen likaväl som jag tar ett steg från annat som bara är stressigt just nu. Jag måste bara påminna mig själv om hur lyckligt lottad jag egentligen är i ett par dagar. Älskar er!PÅ TAL OM AMERIKANSKT...

2011-05-19 @ 00:46:24 EVERYDAY
... så blir det nog inte bättre än såhär!UPTOWN COFFE HOUSE

2011-05-18 @ 21:27:24 EVERYDAY
Just nu sitter jag på Uptown, världens bästa ställe. Det är ett fik på gångavstånd från min skola, och det är så jäkla mysigt! Jag lyckades missa bussen idag och min värdmamma kunde inte komma förän om en timme, så jag promenerade hit (ungefär en halvtimme) och nu sitter jag här med varm chocklad och myser! Livet leker!

ANNA!

2011-05-17 @ 10:00:00 EVERYDAY
Ni vet den där historian om sociologi jag berättade för er? Jag fick många svar, och dom allra flesta röstade på att Emil var värst, men inte jag. Jag säger Anna! Jag menar, om man verkligen "älskar" någon så mycket att man är villig att ha sex med någon annan för att komma till den man älskar, hur kan man då skratta när ens kärlek är misshandlad? Det gör ju Anna till en lögnare, och eftersom vi har sammanfattat att hon är en lögnare kanske hon bara hade sex med Olof för att hon ville? Inte för att hon älskade Emil. Det säger jag!

Av alla kommentarer jag fick var i alla fall den här roligast, och den har inte ens med saken att göra!

Tycker ni också det? Jag har alldrig hört det, men man vet ju aldrig vem som är ens mamas och papas (men jag är superlik mina föräldrar, så jag antar att det inte är fallet.... Jag är trött!)

AMERIKANS CHICA!

2011-05-17 @ 04:39:39 EVERYDAY

Fatta så amerikans jag känner mig med min yearbook! Imorgon ska den till skolan så alla kan signera! Om typ 40 dagar åker jag hem... Vemod!! 

I alla fall ska jag till Cedar Point på fredag, har jag sagt det? Med Renee, Kayla och Drew. Ni har sett bilder på allihopa, men ni kanske inte kommer ihåg? Helt förståligt. 

Jag ska skicka hem två paket i dagarna. Två överfyllda paket med kläder, foton och locktänger. Härlig mix alltså. Inte så sent efter paketet kommer jag. Två dagar innan midsommar!

SKOLA!

2011-05-16 @ 18:08:59 EVERYDAY
Jag sitter i skolan just nu, har med mig min laptop eftersom jag precis presenterade min psykologi. Jag hatar public speaking, hatar det! Jag är väldigt högljudd som person och inte blyg någonstans, men att presentera arbeten iför en hel klass är min mardröm. Jag tycker det är så jobbigt! 

Vi har i alla fall tid över, och jag tänkte uppdatera er om läget. Jag måste skriva en uppsats i eftermiddag och efter det är det tennis. Sen när jag kommer hem måste jag ta tag i krigszonen som också kan kännas igen som mitt rum, så ni hör nog inte av mig förän tidigast imorgon!

MIN KVÄLL GENOM MOTION EYE BUILT IN CAMERA

2011-05-16 @ 02:26:39 EVERYDAY
1. Gnuggar geniknölarna och jobbar på min psykologi och historia 2. Kollar på katten som verkar ha 5 ben!? 3. Äter vattenmelon 4. Täcker pollensvullna ögon med knubbfingrar

EN SAGA I SOCIOLOGI!

2011-05-15 @ 05:12:33 VIDEOBLOGGAR


Personer är alltså:
Anna - Flickvännen
Emil - Pojkvännen
Isak - Båtföraren som erbjuder Anna skjuts på ett villkor
Olof - Båtföraren som inte erbjuder Anna skjuts
Victor - Mannen Anna gråter ut hos

PSYCHOLOGY FINAL PROJECT

2011-05-14 @ 20:11:56 EVERYDAY
Just nu håller jag på med arbetet från helvetet. Det är psykologi och handlar om autism, tur för oss dock har jag en eldsjäl till mamma som kan typ varenda liten detalj om autism. Tur för oss behöver vi inte ange källor, så vi har varit på skype med stamcellerna i över en timme och nu ska jag sätta ihop det här arbeter. Ungefär så här lite vill jag göra det -><-. Allså, pyttelite. Men, you got to do what you got to do! 


Gammal bild, men ungefär så känner jag.

POLLEN SUGER!

2011-05-14 @ 00:08:30 EVERYDAY
Jag vill bara berätta att jag sitter i trettio grader varm sol och myser. Vädret i Michigan är extremt biopolärt och redan imorgon kommer det bara vara tio grader igen. Jag har värsta allgerireaktionen och det suuuuger! (Därför håret är i hela fejjan, täcker fulögat!LISTA, FÖR ATT JAG HAR MISSAT ATT SÄGA SÅ MYCKET!

2011-05-12 @ 04:52:35 EVERYDAY
Jag vaxade benen igår. Jag och Cissi och Rebecca pratade om det hur länge som helst i Sverige, men kom aldrig till skott och gjorde det. Det gjorde ont, men det är liksom en 30-sekunders smärta och enligt förpackningen ska jag inte få något nytt hår på benen på en månad. Lätt värt det! Dessutom känner jag att det var ett stort steg på min resa mot en vuxen kvinna!
Jag är skitförbannad. På allt och alla. Det är den veckan ni vet... Och ja, jag är inte den trevligaste att ha och göra med. Idag till exempel kom min lärare en kvart sent, som alla andra dagar, och det har inte stört mig förän hon gav mig värsta utskällningen igår!? Det är typ hypocracy!? Jag vet inte ens vad det heter på svenska, hypokrati? Som när jag äter chips och kollar på biggest looser samtidigt, fast i riktiga livet? Såååå förbannad var jag, men i USA måste man ha värsta fetrespekten för lärare, så jag knep igen lilla klagomunnen och log fint. Åååååh, så surt! Sen idag var jag på Meijer (typ Ica, fast mycket större) och skulle köpa saker för den där speciella veckan och går till självutchekningen. Den där lilla maskinjäkeln kallade personal inte mindre än fem gånger, och en sån sjukt otrevlig kvinna! Det är inte mitt fel att maskinen vill att dom ska kolla!? Suuuuuurt!
Jag har spanskaprov imorgon. Stort sådant också! Massa vokabular (glosor vill jag minnas att det heter!?) och sen grammatik. Jag gillar inte min spanska just nu. Så mycket jobb! I min psykologi också, men alla andra klasses är luuugna. Två veckor kvar innan jag slutar!
Vemodet jag känner för att åka hem är så sjukt stort. Jag tror jag ska göra en videoblogg om saken!
Jag åt på McDonalds idag. Mycket. Jag hade ett presentkort på 15 dollar (90 kronor) och försökte handla upp allt. Vad är nittio kronor i Sverige, typ 2 Happy Meal? I alla fall köpte jag och mina tre kompisar fyra dubbla ostburgare, två stora pommes, två MEGAläsk (alltså, typ stor i Sverige gånger två!) och två McFlurry. Det får man i USA för 90 kronor. Fatta skillnaden!?
Tennis är nästan slut, och jag kommer sakna att spela tennis. Jag har så sjukt kul med mitt lag, och idag var det 25 grader ute och solen sken och allt var bara så underbart
  • Jag vaxade benen igår. Jag och Cissi och Rebecca pratade om det hur länge som helst i Sverige, men kom aldrig till skott och gjorde det. Det gjorde ont, men det är liksom en 30-sekunders smärta och enligt förpackningen ska jag inte få något nytt hår på benen på en månad. Lätt värt det! Dessutom känner jag att det var ett stort steg på min resa mot en vuxen kvinna!
  • Jag är skitförbannad. På allt och alla. Det är den veckan ni vet... Och ja, jag är inte den trevligaste att ha och göra med. Idag till exempel kom min lärare en kvart sent, som alla andra dagar, och det har inte stört mig förän hon gav mig värsta utskällningen igår!? Det är typ hypocracy!? Jag vet inte ens vad det heter på svenska, hypokrati? Som när jag äter chips och kollar på biggest looser samtidigt, fast i riktiga livet? Såååå förbannad var jag, men i USA måste man ha värsta fetrespekten för lärare, så jag knep igen lilla klagomunnen och log fint. Åååååh, så surt! Sen idag var jag på Meijer (typ Ica, fast mycket större) och skulle köpa saker för den där speciella veckan och går till självutchekningen. Den där lilla maskinjäkeln kallade personal inte mindre än fem gånger, och en sån sjukt otrevlig kvinna! Det är inte mitt fel att maskinen vill att dom ska kolla!? Suuuuuurt!
  • Jag har spanskaprov imorgon. Stort sådant också! Massa vokabular (glosor vill jag minnas att det heter!?) och sen grammatik. Jag gillar inte min spanska just nu. Så mycket jobb! I min psykologi också, men alla andra klasses är luuugna. Två veckor kvar innan jag slutar!
  • Vemodet jag känner för att åka hem är så sjukt stort. Jag tror jag ska göra en videoblogg om saken!
  • Jag åt på McDonalds idag. Mycket. Jag hade ett presentkort på 15 dollar (90 kronor) och försökte handla upp allt. Vad är nittio kronor i Sverige, typ 2 Happy Meal? I alla fall köpte jag och mina tre kompisar fyra dubbla ostburgare, två stora pommes, två MEGAläsk (alltså, typ stor i Sverige gånger två!) och två McFlurry. Det får man i USA för 90 kronor. Fatta skillnaden!?
  • Tennis är nästan slut, och jag kommer sakna att spela tennis. Jag har så sjukt kul med mitt lag, och idag var det 25 grader ute och solen sken och allt var bara så underbart! 

    Godnatt bebos!

PROM!

2011-05-11 @ 03:54:39 EVERYDAY
Prompromprom! Den kvällen som varje liten utbytis drömmer om, längtar efter och tjatar om, alla utom jag känns det som. Klart det var spännande och allt att få gå på en amerikansk prom, men jag var inte så upphetsad över hela saken som alla andra, rätt val, med facit i hand. Jag menar, det var kul, riktigt kul till och med, men inte sådär drömskt och fantastiskt. Inte för att ta ner någons drömmar på jorden, men det är inte en stor sak. Jag är glad att jag gick, jag hade roligt, men det är inte så mycket mera med det.
DRIFTSTÖRNING / BILDER

2011-05-10 @ 04:23:42 EVERYDAY
Det har tydlingen varit driftstörningar på blogg.se under hela helgen, härligt att jag är sådan dålig bloggare att jag inte ens märkt det! Hehe. Jag var på prom i lördags, och dom bilderna och den historian kommer senare. Hur sent kommer med tiden...!

Jag har i alla fall fått alla mina senior pictures idag, och här är mina favvisar:SENIOR PICTURES

2011-05-07 @ 01:12:01 EVERYDAY
Något som är mer ovanligt än vanligt här är att man under sitt senior year går till en proffsfotograf och tar kort, som man sedan delar ut till alla sina vänner med en liten hälsning på baksidan. Jag ville ju inte vara sämre, men jag ville heller inte betala typ 5000:- för det, så jag bad min kompis Che som ska bli fotograf om några år att ta mina. Jag har inte fått se mer än ett par stycken, men jag kan inte hålla mig från att visa er:


Med svenska flaggan såklart!

Imorgon stundas prom och jag ska fixa mitt hår, mina naglar och mitt smink på salong. Jag kommer gå utan dejt, av den enkla anledningen att ingen frågade mig och när jag kom på att jag faktiskt borde fråga någon hade dom redan slutat sälja biljetter. Klart det hade varit roligt att gå med en pojke under armen, men nu ska jag gå med ett grymt tjejgäng och vi kommer ha så rooooligt! Klänningen tillhörde en gång min farmor och är så där härligt rosa-orange, ni får se den när kalaset är över!

GODMORNING US OF A!

2011-05-05 @ 12:27:35 EVERYDAY
Ah, när jag äntligen kommer till att skriva ett inlägg har jag en minut på mig. Jag ville bara meddela er om att jag måste vara uppklädd i skolan idag för en engelskapresentation vi ska göra för massa viktiga människor. Typ Michigans skolminister, människan som har hand om alla skolor i Livingston County (typ kommunen) och sen rektorn kommer tillsammand med massa andra viktiga människor lyssana på massa seniors klaga proffsigt. School improvment ska vi prata om och jag är nervöööös. 

I alla fall är det nu ni behöver peppa mig så jag inte svimmar där uppe! Dessutom har jag typ 12-centimetersklackar för jag lovade min kompis att ha det. Jag döööör. 


(Förresten vill jag bara säga hej till farmor! Jag har ringt er, men ni svarar inte. Jag känner att jag är för långt borta! KRYA PÅ DIG!!! Älskar dig, F)
Hej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!